![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је резервни хард диск руци, па сам помислио бих исту инсталацију Виста и погледајте како је отишао. Истом систему, различите хард диск, али из неког разлога не могу доћи графика приказују исправно. ЈА инсталиран Виста без проблема. Ја инсталиране све потребне дривер, укључујући најновија НВИДИА дривер за мој ГеФорце 9800 ГТ графичку картицу. Ипак, по дефаулту Аеро био онемогућен, и ствари наизглед помало чудним налетима и. Уиндоус Експериенце Индекс оцијењено процесор, РАМ и Хард Диск Примары једна 5,9, али графика и само графика Гаминг стопа 1.0. Исти систем, са својим оригиналним хард диск, све оцијењено 5/9. Она прометују 3Д игре добро, и нема проблема. Ја могу само да мислим да је видео цард дривер је некако не оперативног правилно, и не знам шта да урадите. Изворни Спецификације: Интел Куад Цоре 2.33Гхз, 1Г ДДР2 РАМ-Кс 2, Уестерн Дигитал 640Г САТА Хард Дриве, ГеФорце 9800 ГТ ПЦИе Видео Цард. Тхе резервни хард диск са исту инсталацију и графичком питања је СЕАГАТЕ 160Г САТА. Било каква помоћ добродошла. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сличан проблем је имао у прошлости, поново инсталирате све најновије дривер из вашег цхипсет матичне плоче бранше уебсите фиксне га.