менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Проблеми, що виникають після графіка чиста "установка

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 травня 2009, 10:44
Нові члени групи

Default Проблеми, що виникають після графіка чиста "установка

У мене був запасний жорсткий диск зручно, тому я думав, що нове встановлення системи Vista і подивитися, як воно пішло. Той же системі, інший жорсткий диск, але з різних причин я не можу отримати графіком працює правильно.

Я встановив Vista без проблем. Я встановив всі необхідні драйвери, включно з більшістю останні драйвера для Nvidia GeForce 9800 GT моя відеокарта. Однак за замовчуванням Aero був відключений, і все здавалося трохи дивним і ривками.

Індекс сумісності з Windows рейтингом процесора, пам'яті і жорсткого диска на первинний 5,9, але графіки та ігрових графічних тільки 1,0 ставки.

Та ж система, за її оригінальною жорсткого диска, оцінили всі 5.9. Вона працює також 3D-ігор, і не має ніяких проблем.

Я можу думати лише про те, що драйвер відеокарти як-то не працює належним чином, і я не знаю що робити.

Вихідні характеристики: Intel Core Quad 2.33GHz, 1G DDR2 RAM X 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIe відеокарт.

Запасний жорсткий диск із чистим установки і графічний питань 160G Seagate SATA.

Будь-яка допомога оцінили.
Old 28 травня 2009, 10:48
Адміністратор групи

Default Проблеми, що виникають після графіка чиста "установка

Якщо б аналогічне запитання і в минулому, перевстановлення всіх новітніх драйверів від чіпсета вашої материнської плати сайт органів фіксованого ІТ.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чистої установки XP на ноутбук Вт / Новий жорсткий диск, але не Hdd виявлено. Newb помилку? Mle4me Операційні системи Windows 2 24 вересня 2009 12:07
Windows Vista нове встановлення системи timzl Операційні системи Windows 10 21 січня 2009 02:37
Чиста інсталяція VISTA vman01234 Операційні системи Windows 1 21 січня 2009 02:02
Потрібна допомога з диска установки, енергетичних питань mtags244 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 8 січня 2008 14:18
Чистий установка XP adrian1982 Операційні системи Windows 4 19 вересня 2007 14:56
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.