Проблеми, що виникають після графіка чиста "установка У мене був запасний жорсткий диск зручно, тому я думав, що нове встановлення системи Vista і подивитися, як воно пішло. Той же системі, інший жорсткий диск, але з різних причин я не можу отримати графіком працює правильно.
Я встановив Vista без проблем. Я встановив всі необхідні драйвери, включно з більшістю останні драйвера для Nvidia GeForce 9800 GT моя відеокарта. Однак за замовчуванням Aero був відключений, і все здавалося трохи дивним і ривками.
Індекс сумісності з Windows рейтингом процесора, пам'яті і жорсткого диска на первинний 5,9, але графіки та ігрових графічних тільки 1,0 ставки.
Та ж система, за її оригінальною жорсткого диска, оцінили всі 5.9. Вона працює також 3D-ігор, і не має ніяких проблем.
Я можу думати лише про те, що драйвер відеокарти як-то не працює належним чином, і я не знаю що робити.
Вихідні характеристики: Intel Core Quad 2.33GHz, 1G DDR2 RAM X 2, Western Digital 640G SATA Hard Drive, GeForce 9800 GT PCIe відеокарт.
Запасний жорсткий диск із чистим установки і графічний питань 160G Seagate SATA.
Будь-яка допомога оцінили. |