![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, включване на компютъра днес, за да намерят зелени линии verticaly на работния екран, те своя лилаво над нещо бяло. Въпреки това те не изчезват, когато стартирате компютъра в безопасен режим. някакви идеи? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих обновите своята графика шофьори, ако това е невъзможно, опитайте друга графична карта.
| |||
| |||
| Имам същия проблем, все още не са фиксирани, че все пак. Ето няколко неща, които биха могли да се води този: Уверете се, че високоговорителите не са в близост до монитора. Ако имате работеща резервни монитора куплунга, че в, вземи я за въртене, тя може да бъде вашия монитор. Както каза преди да получите най-новите видео карти шофьори. Може да е, защото вашата видео-карта е над отопление, отоплителни проблеми имат влияе на вашия компютър! Опитайте тези, различни от тези, аз не знам какво станало да се наложи да замените вашата видео карта. Успех и се надявам Имах някакво въздействие върху тази ситуация. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Зелена точки на Първа Пон Втората е глоба | icu222much | Графика на карти & Монитори | 23 | 10-ти ноември 2009 година 18:03 |
| Лек Purple В ролите на снимки отпечатани с Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21-ви октомври 2009 05:39 |
| Малки зелени вълнообразни линии и Windows не товарене | polakstanek | Windows операционни системи | 6 | 12 Окт 2008 10:11 |
| MOBO GREEN LIGHT | anthonyla65 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 5-и парламентарен Март 2008 15:18 |
| Помощ! Моят монитор е зелено и лилаво / розови линии! | Helliex | Графика на карти & Монитори | 10 | 13 Окт 2007 15:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |