![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar, zapnutý počítač dnes najít zelené linky verticaly na ploše obrazovky, ale naopak fialové přes něco bílého. nemají však mizí i při spuštění počítače v nouzovém režimu. jakékoliv nápady? díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych aktualizaci svých grafických ovladačů, v opačném případě zkuste jinou grafickou kartu.
| |||
| |||
| Mám stejný problém, ještě není stanovena, že ačkoli. Zde jsou některé věci, které by mohly být příčinou toho: Určitě reproduktory nejsou blízko u monitoru. Máte-li funkcní náhradních monitoru plug, že vzít ji na roztočení, mohl by být váš monitor. Jak řekl před získat nejnovější ovladače grafických karet. Mohl by být proto, že vaše grafická karta má více než topení, topení problémy mají vliv na vašem počítači! Zkuste ty, jiné než ty, já nevím, co se stalo zřejmě muset nahradit své grafické karty. Hodně štěstí a já doufám, že jsem měl určitý dopad na tuto situaci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zelené tečky na první Mon, druhý je v pořádku | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 23 | 10.listopadu 2009 18:03 |
| Light Purple Obsazení na Fotografie Tištěné s Canon PIXMA 6700D | spuddy | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21.října 2009 05:39 |
| Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky | polakstanek | Operační systémy Windows | 6 | 12. října 2008 10:11 |
| MOBO zelenou | anthonyla65 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 5. března 2008 15:18 |
| Nápověda! Můj monitor zelené a fialové / růžové linky! | Helliex | Graphics Cards & Monitory | 10 | 13. říjen 2007 15:43 |
| Thread Nástroje | |
| |