![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok, prebacili na računalo i danas naći zelene linije verticaly na radnoj površini zaslona, oni više ništa zauzvrat ljubičasta bijela. međutim oni nestaju kada pokrenete računalo u sigurnom načinu rada. bilo koji ideja? hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio ažurirajte svoj grafičke drivere, ako to nije slućaj probajte drugu grafičkom karticom.
| |||
| |||
| Imam jednak problem, još uvijek nisu fiksne to ipak. Evo nekoliko stvari koje mogu biti uzrok ovome: Budite sigurni govornici nisu blizu monitora. Ako imate slobodno radno monitor da u dodatku, odnesite ga u spin, to bi mogao biti vaš monitor. Kao što je rekao prije nego što dobijete najnoviji video kartica vozača. Može biti zbog vaše video kartice preko grijanje, grijanje probleme imaju utječe na vaše računalo! Pokušajte s tim, osim one I don't know what happend svibanj trebamo zamijeniti vaše video kartice. Sretno i nadam se da sam imala neki utjecaj na ovu situaciju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zelena točkica on Mon Prvi, Drugi je u redu | icu222much | Graphics Cards & Monitors | 23 | 10 studeni 2009 18:03 |
| Light Purple uloge na slikama Ispisano sa Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Pisači | 3 | 21 listopad 2009 05:39 |
| Mala zelena valovita linija i Windows ne učitavaju | polakstanek | Windows Operating Systems | 6 | 12. listopad 2008 10:11 |
| MOBO zeleno svjetlo | anthonyla65 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 5. ožujak 2008 15:18 |
| Pomoć! Moj monitor ima ljubičasta i zelena / ružičasta linija! | Helliex | Graphics Cards & Monitors | 10 | 13. listopad 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |