kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Zöld és lila vonal

Reply

Téma eszközök
Old 5. október 2007, 13:28
Új tag Csoport

Default Zöld és lila vonal

szia,

kapcsolni a számítógépet, ma meg zöld vonalak verticaly képernyőn az asztalon, akkor viszont több, mint valami lila fehér. ezek azonban eltűnnek, ha fut a PC-ban biztos mód.

any ideas?

köszönöm
Old Október 5 2007, 13:57
Administrator Group

Én frissítse grafika vezetők, hogy nem próbálja meg egy másik grafikus kártya.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 12 2007, 12:37
Új tag Csoport

Nekem van ugyanaz probléma, még nem fix, hogy mégis. Íme néhány dolog, ami ezt okozza: Mindenképpen hangfalakat nem közelíti meg a monitort.
Ha van egy működő tartalék ellenőrzi, hogy a dugó, akkor a spin, csak a monitor.
Mint mondta, mielőtt kap legújabb videokártya-illesztőprogramokat.
Lehet, mert a videókártya fölött van, fűtés problémák vannak hatással a számítógépen!

Próbáld meg azokat, kivéve azokat, amelyeket nem tudom, mi történt lehet szüksége, hogy a videó kártya. Sok szerencsét, és remélem, hogy volt némi hatása van ennek a helyzetnek.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Zöld Pontok Első Mon, második rendben van icu222much Grafikus kártyák és monitorok 23 November 10, 2009 18:03
Lila fényt vetett nyomtatott fényképek a Canon PIXMA 6700d spuddy Digital Imaging & Nyomtatók 3 Október 21, 2009 05:39
A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás polakstanek A Windows operációs rendszerek 6 12. október 2008 10:11
MOBO zöld utat anthonyla65 Processzorok, alaplapok és RAM 7 5. március 2008 15:18
Segítség! Saját monitor zöld és lila / rózsaszín vonalak! Helliex Grafikus kártyák és monitorok 10 13. október 2007 15:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.