![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, kapcsolni a számítógépet, ma meg zöld vonalak verticaly képernyőn az asztalon, akkor viszont több, mint valami lila fehér. ezek azonban eltűnnek, ha fut a PC-ban biztos mód. any ideas? köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én frissítse grafika vezetők, hogy nem próbálja meg egy másik grafikus kártya.
| |||
| |||
| Nekem van ugyanaz probléma, még nem fix, hogy mégis. Íme néhány dolog, ami ezt okozza: Mindenképpen hangfalakat nem közelíti meg a monitort. Ha van egy működő tartalék ellenőrzi, hogy a dugó, akkor a spin, csak a monitor. Mint mondta, mielőtt kap legújabb videokártya-illesztőprogramokat. Lehet, mert a videókártya fölött van, fűtés problémák vannak hatással a számítógépen! Próbáld meg azokat, kivéve azokat, amelyeket nem tudom, mi történt lehet szüksége, hogy a videó kártya. Sok szerencsét, és remélem, hogy volt némi hatása van ennek a helyzetnek. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Zöld Pontok Első Mon, második rendben van | icu222much | Grafikus kártyák és monitorok | 23 | November 10, 2009 18:03 |
| Lila fényt vetett nyomtatott fényképek a Canon PIXMA 6700d | spuddy | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | Október 21, 2009 05:39 |
| A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás | polakstanek | A Windows operációs rendszerek | 6 | 12. október 2008 10:11 |
| MOBO zöld utat | anthonyla65 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 5. március 2008 15:18 |
| Segítség! Saját monitor zöld és lila / rózsaszín vonalak! | Helliex | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 13. október 2007 15:43 |
| Téma eszközök | |
| |