![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, įjungus kompiuterį šiandien rasti žalios eilutės verticaly ant darbastalio ekraną, jie savo ruožtu violetinė daugiau nieko balto. Tačiau jie išnyksta, kai: i run in safe mode vnt. Any ideas? ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau atnaujinti savo vaizdo tvarkykles, jei ne bandykite kitą grafikos plokštę.
| |||
| |||
| Man ta pati problema, dar nėra nustatyta, nors ji. Štai keletas dalykų, kurie gali būti sukelti šios: Būtinai garsiakalbiai nėra arti monitoriaus. Jei turite darbo atsarginių monitoriaus kištuko, kad imtis jį nugara, tai gali būti jūsų monitorius. Kaip minėta anksčiau gauti naujausią vaizdo plokštės tvarkykles. Galėtų būti, nes jūsų vaizdo plokštė yra per šildymo, šildymo problemos turi įtakos jūsų kompiuterio! Pabandykite tuos, išskyrus tas, aš nežinau, kas atsitiko, gali tekti pakeisti savo vaizdo plokštę. Sėkmės ir tikiuosi, kad man teko šiek tiek šioje situacijoje poveikį. |