![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar, zapnutý počítač dnes nájsť zelenej linky vertical na ploche obrazovky, ale naopak fialové cez niečo bieleho. nemajú však miznú aj pri spustení počítača v núdzovom režime. akékoľvek nápady? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych aktualizáciu svojich grafických ovládačov, v opačnom prípade skúste inú grafickú kartu.
| |||
| |||
| Mám rovnaký problém, ešte nie je stanovená, že hoci. Tu sú niektoré veci, ktoré by mohli byť príčinou toho: Určite reproduktory nie sú blízko pri monitore. Máte-li funkcní náhradných monitora plug, že vziať ju na roztočení, mohol by byť váš monitor. Ako povedal pred získať najnovšie ovládače grafických kariet. Mohol by byť preto, že vaša grafická karta má viac ako kúrenie, kúrenie problémy majú vplyv na vašom počítači! Skúste tie, iné ako tie, já nevím, co sa stalo zrejme musieť nahradiť svoje grafické karty. Veľa šťastia a dúfam, že som mal určitý vplyv na túto situáciu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zelené bodky na prvý Mon, druhý je v poriadku | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 23 | 10. novembra 2009 18:03 |
| Light Purple Obsadenie na Fotografie Tlačené s Canon PIXMA 6700D | spuddy | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21.října 2009 05:39 |
| Malá zelená zvlnený línie a Windows nie nakládky | polakstanek | Operačné systémy Windows | 6 | 12. októbra 2008 10:11 |
| MOBO zelenú | anthonyla65 | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 5. marca 2008 15:18 |
| Pomoc! Môj monitor zelené a fialové / ružové linky! | Helliex | Graphics Cards & Monitory | 10 | 13. október 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |