![]() |
|
| |||
| |||
| Καλά. Im κτίριο το δικό μου υπολογιστή. τελευταία φορά που το έφτιαξαν, τον μπαμπά μου επέλεξαν τα μέρη. Αλλά, im κόλλησε. Ι dont ξέρτε τι κάρτα γραφικών. Θα ήθελα να λάβετε είτε η 9600GT (nvidia) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=356 Η x1950 (Radeon) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=404 Ή την HD 3870. http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 η πρώτη μου σκέψη ήταν το 9600 GT, αλλά το HD 3870 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Παρακαλώ βοηθήστε με να επιλέξω. Γνωρίζω ότι η κακή ανάγκη για μια διαφορετική μητρική πλακέτα την Nvidia ή Radeon. (AMD proccesor). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id μείνετε μακριά από το 1950 την καλή κάρτα αλλά να είναι λίγο κουρασμένος τώρα, τα άλλα δύο φύλλα είναι καλά και πιστεύω ότι θα έρθει σε σας, είτε ενός ή ATI nvidia τύπου γιατί θα χρειαστεί μια νέα m / b είναι AGP;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Δεν έχω ιδέα. im picking πρώτη κάρτα γραφικών. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT. Λειτουργικά EQUIV σε 8800GT, φθηνότερα από το 3870, και συνολικά καλύτερη κάρτα (αλλά δεν με πολύ).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Δεν με πολύ" έχει δίκιο. είχε ως σκοπό να juuuust κερδίσει το 3870 σε όλα τα σημεία αναφοράς. εξακολουθούν να υπάρχουν μία ή δύο μικρές περιοχές όπου το 3870 να ρίξει το κεφάλι λιγουλάκι αλλά και οπουδήποτε αλλού είναι ξυλοδαρμό από το 9600. Μπορώ να εγγυηθώ για το πόσο καλή είναι το 9600. Είναι μια ισχυρή ερμηνευτή. I love it. αποκτήσουν. τώρα.
| |||
| |||
| 8800 είναι η καλύτερη εκεί 3870 έχει καλές προδιαγραφές αλλά shader ρολόι isn't υψηλή η οποία απαιτείται για τη νέα γενιά παιχνιδιών π.χ. crysis shader να ωθεί τα ακραία. 9600 είναι μια καλή κάρτα, αλλά μόνο 64 έχουν ρεύμα μεταποιητές 8800 έχει 112 Stream επεξεργαστή Γι 'αυτό και συμβουλεύει ένας 8800, αλλά αν σας προϋπολογισμούς σφιχτό πάνε για το 9600 |
|
| |||
| |||
| Ω = επεξεργαστή ρεύμα και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα lol |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια επιλογή μεταξύ 2 Υ; | chilloutcolin | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 11 Οκτωβρίου 2009 08:26 |
| Χρειάζεστε βοήθεια Επιλέγοντας PC | bauer24 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 31 Αυγούστου, 2009 12:43 |
| Βοήθεια στην επιλογή υποδοχής | mbonwick | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 22 Φεβ 2008 04:04 |
| Βοήθεια για την επιλογή μητρικής πλακέτας | TheDre | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Ιαν 2008 17:28 |
| Θέλετε να μου αναβάθμιση RAM αλλά δεν βέβαιος εάν im επιλέγοντας σωστή. | Άφθονη | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 14 Ιαν 2008 15:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |