![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa. Im izgradnju svoje računalo. zadnji put sam ga sagradili, moj tata izabrali dijelova. Ali, Im zaglavi. Ja dont znati što grafičke kartice. JA ištanje da biste dobili ili 9600GT (nvidia) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=356 The x1950 (Radeon) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=404 Ili HD 3870. http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 moja prva ideja je bila 9600 GT, a HD 3870 ima bolje naočale. Molimo pomozite mi da odaberem. Znam da je potreban drugačiji bolesne matične ploče za Nvidia ili Radeon. (AMD proccesor). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id boravak daleko od svojih 1950 dobra kartica, ali uzimajući pomalo umoran sada, druge dvije kartice su u redu i mislim da će sići na vašem ni jedan ati ili nvidia type zašto ćeš trebati novu m / b AGP je to?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nemam pojma. im kljucanje grafičkom karticom prvi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT. Funkcionalno equiv na 8800GT, jeftinije od 3.870, a sveukupno bolji karticu (ali ne mnogo).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Ne mnogo" je u pravu. je dizajniran tako da juuuust tukli 3870 u svim mjerilima. ima još jedan ili dva manja područja u kojima je 3870 pulls jednoj glavi komadić ali svugdje drugdje to je pretučen od 9600. ja mogu tvrditi kako je dobar u 9600. It's a strong performer. I love it. get it. upravo sada.
| |||
| |||
| 8800 je najbolji tamo 3870 ima dobre naočale ali shader clock nije visoka koja je potrebna za nove pasmine igara npr. crysis gura shader do ekstremnih. 9600 je dobra kartica, ali samo su 64 stream procesora 8800 ima 112 stream procesora pa mi savjetovati jedan 8800, ali ako vaš proračune nepropustljiv idi za 9600 |
|
| |||
| |||
| oh i stream procesora = jedna od najvažnijih stvari lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć Odabir Između 2 laptopa? | chilloutcolin | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 11 listopad 2009 08:26 |
| Need Help Odabir PC | bauer24 | General Hardware Chat | 1 | 31 kolovoz 2009 12:43 |
| Pomoć s Odabir domaćina | mbonwick | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 22. veljača 2008 04:04 |
| Pomoć izboru matične ploče | TheDre | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18 siječanj 2008 17:28 |
| Želite li ažurirati moj ovna ali im ne siguran ako odaberete pravo jedan. | Obilan | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 14 siječanj 2008 15:10 |
| Thread Tools | |
| |