![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na. Im pastato savo kompiuterį. paskutinį kartą aš jį pagamino, mano tėtis pasirinko dalys. Bet jiems nesuprantamos. I dont know what grafikos plokštę. Noriu gauti arba 9600GT (NVIDIA) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=356 X1950 (Radeon) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=404 Ar HD 3870. http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 Mano pirma mintis buvo 9600 GT, o HD yra 3.870 geriau specifikacijas. Prašome padėti man pasirinkti. Žinau, kad blogai reikia skirtingų plokštė: Nvidia ar Radeon. (AMD proccesor). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id likti nuošalyje nuo 1950 m. jos gera kortelė, bet vis tiek pavargęs dabar, kitos dvi kortos yra gerai ir manau, kad jis ateis į bet savo ATI ar NVIDIA tipas Why you gonna reikia nauja m / b yra tai AGP?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Net neįsivaizduoju. im skynimas graphics card pirma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT. Funkciškai equiv į 8800GT, pigiau nei 3.870, ir apskritai geriau kortelė (bet ne daug).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "ne" daug "yra teisinga. ji buvo skirta juuuust beat 3.870 visais kriterijais. yra dar viena arba dvi mažos sritis, kuriose 3.870 išsitraukia galvos Odrobineczkę bet visur kitur tai sumušė 9.600. Galiu garantuoti, kaip gera yra 9.600. It's a strong atlikėjas. I love it. get it. dabar.
| |||
| |||
| 8.800 yra geriausia iš ten 3.870 geras Specifikacijos bet shaderów forget aukštas kuris reikalingas naujos kartos žaidimus, pvz crysis verčia Shader prie tolimiausio. 9.600 gera kortele bet tik 64 stream procesorių 8.800 turi 112 stream procesorių todėl aš patarti 8.800, bet jei jūsų biudžetas griežta eiti 9.600 |
|
| |||
| |||
| O ir srauto procesorius svarbiausių dalykų lol vienas = |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba rinktis 2 Laptops? | chilloutcolin | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 11 spalis 2009 08:26 |
| Need Help Nurodykite kompiuterio | bauer24 | General Hardware Chat | 1 | Rugpjūtis 31, 2009 12:43 |
| Pagalba išrinkdami Host | mbonwick | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 22 vasaris 2008 04:04 |
| Pagalba renkantis pagrindinę plokštę | TheDre | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 18 sausis 2008 17:28 |
| Nori patobulinti savo avinu, bet tikrai, jei jiems pasirinkti teisę vieną. | Ample | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 14 sausis 2008 15:10 |
| Temos įrankiai | |
| |