![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labi. Im ēka savu datoru. pēdējā laikā man to ir radījuši, mans tētis izvēlējās daļām. Bet, im iestrēdzis. I dont zināt, ko grafikas karte. Es vēlos saņemt vai nu 9600GT (NVIDIA) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=356 X1950 (Radeon) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=404 Vai HD 3870. http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 mana pirmā doma bija 9600 GT, bet HD 3870 ir labāk specs. Lūdzu, palīdziet man izvēlēties. Es zinu, ka slikti nepieciešama dažādu mātesplate ar nVidia vai Radeon. (AMD proccesor). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id apturēt prom no 1.950 tā labu karti, bet kļūst mazliet noguris tagad divi pārējie kartes ir labi, un es domāju, ka tas kritīsies vai nu jūsu ati vai nvidia tips kāpēc jūs gonna nepieciešama jaunu m / b tas AGP?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Man nav ideju. im picking grafikas karte pirmās. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT. Funkcionāli ekvivalenta uz 8800GT, lētāki nekā 3.870, un kopumā labākas kartes (bet ne daudz).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "nav ko daudz" ir taisnība. Tā bija paredzēta, lai juuuust beat 3.870 visiem kritērijiem. joprojām ir viens vai divi mazi kurās 3.870 izvelk galvu tiny bit, bet visur citur tā piekāva līdz 9.600. i var galvot par to, cik labs 9.600 ir. tas ir spēcīgs izpildītājs. i love it. get it. tieši tagad.
| |||
| |||
| 8.800 ir labākais kāds ir tur 3.870 ir labs specs bet shader clock isn't augsts, kas ir nepieciešama jauna šķirne spēles, piemēram, Crysis nospiež shader ir ekstrēms. 9.600 ir laba karte, bet tikai 64 plūsmā procesori 8.800 ir 112 plūsma procesors tāpēc es ieteikt 8.800, bet, ja jūsu budžets saspringts iet 9.600 |
|
| |||
| |||
| oh, un plūsma procesors = viena no vissvarīgākajām lietām lol |
![]() |
|
| Bookmarks |