![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine. Im construirea propriul meu calculator. Ultima oară când am construit-o, tata a ales piesele. Dar, IM blocat. I dont know ce placă grafică. Vreau să ajung fie 9600GT (nvidia) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=356 De x1950 (Radeon) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=404 Sau de HD 3870. http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 prima mea idee a fost de 9600 GT, dar de HD 3870 a specs mai bine. Vă rog să-mi ajute alege. Ştiu că bolnav nevoie de o placa de bază diferite pentru Nvidia sau Radeon. (AMD proccesor). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id-ul stai departe de la 1950 la o bună carte de achiziţie, dar un pic cam obosit acum, celelalte două sunt carduri de bine şi cred că va veni să-ţi fie un ati sau nvidia de tip de ce ai avea nevoie de un nou m / b este AGP?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nu am nici o idee. im cules prima placă grafică. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT. Funcţional echivalent la un 8800GT, mai ieftin decât în 3870, şi în ansamblu, la o carte de mai bine (dar nu de mult).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "nu de mult" este bine. acesta a fost conceput pentru a juuuust bate în 3870 în toate repere. există încă unul sau două zone mici în cazul în care 3870 trage un cap de o mică, dar cam peste tot altceva e bătut de 9600. Nu pot garanta pentru cât de bun este de 9600. este un puternic interpret. i love it. sa-l aduc. chiar acum.
| |||
| |||
| 8800 este cel mai bun acolo 3870 a bine, dar specificatiile Shader isnt ceas de mare care este obligatoriu pentru noi rase de jocuri de exemplu, Crysis Shader împinge la extrem. 9600 este o carte bună, dar numai 64 au procesoare stream 8800 a 112 stream procesor asa ca am recomanda un 8800, dar dacă-ţi merge bine bugetele pentru 9600 |
|
| |||
| |||
| oh şi stream procesor = unul dintre cele mai importante lucruri lol |
![]() |
|
| Marcaje |