![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre. Im budovanie vlastný počítač. poslednej dobe aj postavený ju môj otec vybral častí. Ale im prilepené. I dont vedieť, akej grafickej karte. Chcem sa dostať buď 9600GT (nVidia) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=356 V x1950 (Radeon) http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=404 Alebo HD 3870. http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 moja prvá myšlienka bola o 9600 GT, ale na HD 3870 má lepšie parametre. Prosím, pomôžte mi vybrať. Viem, že chorí potrebujú odlišnú dosku pre Nvidia alebo Radeon. (AMD proccesor). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id pobyt od 1950 jeho dobrou kartou, ale ako sa teraz trochu unavený, druhé dve karty sú v poriadku a myslím, že sstoupím buď jeden váš ati alebo nvidia typ Preto vám budeme potrebovať nové m / b je AGP?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nemám potuchy. im trhanie grafickej karty ako prvý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT. Funkčne ekviv na 8800GT, lacnejšie ako 3870 a celkovo lepšiu kartu (ale nie o veľa).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "ne moc" je správne. Bol navrhnutý tak, aby juuuust poraziť 3870 vo všetkých mierok. existuje ešte jedno alebo dve malé oblasti, kde je 3870 tiahne hlavou trošičku, ale všade inde je to vytlačeného do 9600. Nemôžem ručiť za to, ako dobrý je 9600. je to silný interpreta. i love it. získať. práve teraz.
| |||
| |||
| 8800 je najlepšie tam 3870 má dobré parametre, ale shader hodiny isnt vysokej, ktorá je potrebná pre nové plemeno hier napr. Crysis shader tlačí do extrému. 9600 je dobrá karta, ale len 64 stream procesorov 8800 má 112 stream procesorov tak aj odporučí jedno 8800, ale ak vaša napäté rozpočty ísť za 9600 |
|
| |||
| |||
| oh a stream procesorov = jedna z najdôležitejších vecí lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc k výberu medzi 2 Laptopy? | chilloutcolin | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11.októbra 2009 08:26 |
| Need Help Výber PC | bauer24 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 31.srpna 2009 12:43 |
| Pomoc S Výber hostiteľského | mbonwick | Web Design, hosting & SEO | 5 | 22. február 2008 04:04 |
| Pomoc výberu dosky | TheDre | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 18. január 2008 17:28 |
| Chceš môj upgrade ram, ale určite nie v prípade, im výbere správne. | Dostatok | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 14. január 2008 15:10 |
| Thread Tools | |
| |