![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па. Им изградњу своје рачунар. последњи пут сам га саградили, мој тата изабрали делова. Али, Им заглави. Ја донт кноткле шта графичке картице. ЈА оскудица за добити или 9600ГТ (НВИДИА) хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...=56&субцат=356 Тхе кс1950 (Радеон) хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...=56&субцат=404 Или ХД 3870. хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...=56&субцат=416 моја прва идеја је била 9600 ГТ, а ХД 3870 има боље наочаре. Молимо помозите ми да изаберем. Знам да је потребан другачији болесна матичне плоче за НВИДИА или Радеон. (АМД проццесор). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ид боравак далеко од својих 1950 добра картица, али узимајући помало уморан сада, друге две картице су у реду и мислим да ће сићи на вашем ни један ати или НВИДИА тыпе зашто ћеш требати нову м / б АГП је то?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Немам појма. им кључања графичком картицом први. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600ГТ. Функционално екуив на 8800ГТ, јефтиније од 3870, а свеукупно бољи картицу (али не много).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Не много" је у праву. је дизајниран тако да јууууст тукли 3870 у свим мерилима. има још један или два мања подручја у којима је 3870 пуллс једној глави комадић али свуда другде то је претучен од 9600. ја могу да тврди како је добар у 9600. Ит'с а стронг перформер. И лове ит. гет ит. управо сада.
| |||
| |||
| 8800 је најбољи тамо 3870 има добре наочаре али схадер цлоцк није висока која је потребна за нове пасмине игара нпр црысис гура схадер до екстремних. 9600 је добра картица, али само су 64 стреам процесора 8800 има 112 стреам процесора па ми саветовати један 8800, али ако ваш буџете непропустљив иди за 9600 |
|
| |||
| |||
| ох и стреам процесора = једна од најважнијих ствари лол |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ Избор између 2 Лаптоп? | цхиллоутцолин | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 11. Окт 2009 08:26 |
| Неед хелп цхоосинг рачунара | бауер24 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 31 Авг 2009 12:43 |
| Помоћ са Одабир домаћина | мбонуицк | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 22 фебруар 2008 04:04 |
| Помоћ избору матичне плоче | ТхеДре | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 јануар 2008 17:28 |
| Желите ли модернизирати мој овна али им не сигуран ако изаберете право један. | Обилан | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 14 јануар 2008 15:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |