![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Добре, нека да започна с това, като казва: Не знам какво, по дяволите, аз съм това се нуждае от помощ за да се даде като че ли са насочени идиот:) Аз инсталирали HD 4670 в моя компютър вчера след другите ми графична карта починал на мен. Аз сте изтеглили водача за това от три отделни места, както и всеки път, когато нищо не помага. Той ще каже инсталацията приключи, но компютърът не разпознава картата съществува. Програмата не е установено в рамките на програмните файлове, където е инсталиран мнение. И компютърът все още се показва на другите карти, както се инсталира въпреки че имам заличава програмата. Не сте сигурни какво друго може да е необходимо да се знае, за да ми помогне, но просто ми кажи и аз ще направя всичко по силите си, за да ви информация. Благодаря !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отидете на контролния панел -> Система -> Мениджър на устройството, след това, което той казва по Покажи адаптери. Също така няма да има "програма", различни от шофьорите, които ще бъдат достъпни под контрол панел.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Аз не Интернет връзка и My Computer не разпознава Моят Модемен Помощ Моля | Alxvga80 | В мрежа, модеми & VoIP | 12 | 10 Юли 2009 16:23 |
| Моят компютър няма да признае ми твърд диск | joreel | Дискове & сменяемите носители | 0 | 15 Юни 2009 08:52 |
| Компютърна Doesn't Разпознавате флопи устройство | deryck младите | Дискове & сменяемите носители | 1 | 31 май 2009 г. 05:28 |
| Отиде да инсталирате 2рото графични карти, сега компютъра няма да се включа ... | AFCop | Общи Хардуер Чат | 11 | 14 ноември 2008 06:15 |
| Компютър няма да признават или Изгори Blank CD-та | jessicalynn | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2008 06:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |