menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

HD 4670 Instalace Nápověda - Počítač nerozpoznává kartu existuje

Reply

Thread Nástroje
Old 23. května 2009, 06:44
Nový člen skupiny

Default HD 4670 Instalace Nápověda - Počítač nerozpoznává kartu existuje

Ahoj

Ok, dovolte mi začít si to tím, nemám ponětí, co to sakra dělám tak nějak pomoct musí být uveden jako kdyby jste řešení idiot:)

I instalovali HD 4670 ve svém PC včera po mé druhé grafické karty zemřel na mě.

Já si stáhli ovladač pro tuto ze tří oddělených místech a pokaždé, když nic nepomáhá.

Bude říkat instalace je kompletní, ale počítač nerozpozná kartu existuje. Program nebyl nalezen pod Program Files, kde má údajně instalovány. A počítač je stále vykazují ostatní karty jsou nainstalovány i když jsem vypustila program.

Nejste si jisti, co jiného byste mohli potřebovat vědět, aby mi pomohl, ale dejte mi vědět a já budu dělat moje nejlepší vám informace.

díky !!!!!!!!!!
Old 23. května 2009, 06:55
Dárce Skupina

Default HD 4670 Instalace Nápověda - Počítač nerozpoznává kartu existuje

Jdi na Ovládací panely -> Systém -> Správce zařízení, pošty, co se píše v grafických adaptérů.

Také to nebude mít žádný "program", než ostatní řidiči, který bude přístupný v Ovládacích panelech.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nemám připojení k Internetu, a Můj počítač nerozezná Moje Modem Pomozte prosím Alxvga80 Sítě, Modemy & VoIP 12 10. červenec 2009 16:23
Můj počítač nerozpozná mého pevného disku joreel Drives & Removable Media 0 15. červen 2009 08:52
Počítačové doesnt Rozpoznávat disketová mechanika deryck mladé Drives & Removable Media 1 31. května 2009 05:28
Šel nainstalovat 2. grafické karty, která je nyní počítač nebude zapnout ... AFCop Obecné Hardware Chat 11 14. listopadu 2008 06:15
Počítač nerozpoznává nebo prázdné CD Burn jessicalynn Drives & Removable Media 3 19. června 2008 06:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.