![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά Ok, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω από αυτό λέγοντας Δεν έχω ιδέα τι στο διάολο κάνω οποιαδήποτε βοήθεια πρέπει να δοθεί, όπως και αν είστε αντιμετώπιση ηλίθιος:) I εγκαταστήσει ένα hd 4670 στο pc μου, χθες μετά την άλλη κάρτα γραφικών μου πέθανε για μένα. Έχω κατεβάσει τον οδηγό για αυτή προέρχονται από τρεις διαφορετικούς χώρους και κάθε φορά που δεν βοηθάει. Θα πω την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την κάρτα υπάρχει. Το πρόγραμμα δεν βρέθηκε υπό τα αρχεία του προγράμματος, όπου έχει εγκατασταθεί δήθεν. Και ο υπολογιστής εξακολουθεί να είναι η άλλη κάρτα που δείχνει ότι αν και έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα διαγράφεται. Δεν είστε σίγουροι τι άλλο μπορεί να χρειάζεται να γνωρίζετε, για να με βοηθήσει, αλλά επιτρέψτε μου να μάθω και θα βάλω τα δυνατά μου για να πάρετε τις πληροφορίες σας. thanks !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε στο Control Panel -> System -> Device Manager, μετά τι λέει υπό Display Adapters. Επίσης, δεν θα υπάρχει "πρόγραμμα", εκτός από τους οδηγούς που θα είναι προσβάσιμα στο πλαίσιο του Control Panel.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|