manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

HD 4670 Install Pomoć - Računalo ne prepoznaje karticu postoji

Reply

Thread Tools
Old 23 svi 2009, 06:44
Novi član grupe

Default HD 4670 Install Pomoć - Računalo ne prepoznaje karticu postoji

Zdravo

Ok, let me start this off rekavši Imam nijedan ideja što sam dovraga radiš tako bilo koji pomoć treba dati kao da ste u rješavanju jednog idiot:)

Ja instalirali hd 4670 u mojem pc jučer nakon moje druge grafičke kartice umro na mene.

Sam preuzeti upravljački program za ove iz tri odvojena mjesta i svaki put ništa ne pomaže.

To će reći instalacija završi, nego se računalo ne prepoznaje karticu postoji. The program is not found pod program files, gdje je navodno ugrađen. A je računalo još uvijek prikazuju drugu karticu kao instaliran iako sam izbrisati program.

Niste sigurni što drugo možda trebate znati kako da mi pomogne, ali pravedan pustiti mene znati i Dat ću sve od sebe kako biste dobili informacije.

hvala !!!!!!!!!!
Old 23 svi 2009, 06:55
Donatorska Grupa

Default HD 4670 Install Pomoć - Računalo ne prepoznaje karticu postoji

Idite na Control Panel -> System -> Device Manager, post kaže što je pod Display adapteri.

Isto tako neće biti "program", osim vozača, koji će biti dostupni u Control Panel.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ja nemam internet priključak, te My Computer ne prepoznaje Moj Modem Molimo Pomoć Alxvga80 Networking, Modemi & VoIP 12 10. srpnja 2009 16:23
Moj računalo neće prepoznati moj hard disk joreel Drives & Izmjenjivi mediji 0 15. lipnja 2009 08:52
Računalo se Prepoznajte Floppy Drive deryck mlade Drives & Izmjenjivi mediji 1 31. svibanj 2009 05:28
Otišao je u 2. instalirati grafiku karticu, računalo će se sada ne uključite ... AFCop General Hardware Chat 11 14. studeni 2008 06:15
Računalo neće prepoznati ili Burn Prazni CD-i jessicalynn Drives & Izmjenjivi mediji 3 19. lipnja 2008 06:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.