![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Ok, let me start this off rekavši Imam nijedan ideja što sam dovraga radiš tako bilo koji pomoć treba dati kao da ste u rješavanju jednog idiot:) Ja instalirali hd 4670 u mojem pc jučer nakon moje druge grafičke kartice umro na mene. Sam preuzeti upravljački program za ove iz tri odvojena mjesta i svaki put ništa ne pomaže. To će reći instalacija završi, nego se računalo ne prepoznaje karticu postoji. The program is not found pod program files, gdje je navodno ugrađen. A je računalo još uvijek prikazuju drugu karticu kao instaliran iako sam izbrisati program. Niste sigurni što drugo možda trebate znati kako da mi pomogne, ali pravedan pustiti mene znati i Dat ću sve od sebe kako biste dobili informacije. hvala !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idite na Control Panel -> System -> Device Manager, post kaže što je pod Display adapteri. Isto tako neće biti "program", osim vozača, koji će biti dostupni u Control Panel.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ja nemam internet priključak, te My Computer ne prepoznaje Moj Modem Molimo Pomoć | Alxvga80 | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 10. srpnja 2009 16:23 |
| Moj računalo neće prepoznati moj hard disk | joreel | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 15. lipnja 2009 08:52 |
| Računalo se Prepoznajte Floppy Drive | deryck mlade | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 31. svibanj 2009 05:28 |
| Otišao je u 2. instalirati grafiku karticu, računalo će se sada ne uključite ... | AFCop | General Hardware Chat | 11 | 14. studeni 2008 06:15 |
| Računalo neće prepoznati ili Burn Prazni CD-i | jessicalynn | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 19. lipnja 2008 06:44 |
| Thread Tools | |
| |