![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Ok, Hadd kezdjem azzal, ki ez fogalmam sincs, mi a fene vagyok, ennek minden segítséget meg kell adni, mintha akkor foglalkoznak egy idióta:) Telepítettem a HD 4670 az én pc tegnap után más grafikus kártya halt meg nekem. Már letölthető a vezető számára ez a három különböző helyen, és minden egyes alkalommal, amikor semmi sem segít. Azt fogja mondani a telepítés befejeződött, de a számítógép nem ismeri fel a kártya létezik. A program nem találja a Program Files, ahol állítólag már telepítve van. És a számítógép is meg a másik kártyára, hogy telepítve van, bár el kell hagyni a programot. Nem biztos benne, hogy mi mást lehet, hogy tudnod kell, hogy segítsen nekem, de hadd tudja, és én nem a legjobb, hogy ha az adatokat. köszi !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tovább a Vezérlőpult -> Rendszer -> Eszközkezelő, posta, mit mond a Display adapter. Szintén nem lesz "program" nem meghatározó lesz elérhető a Vezérlőpult parancsra.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nekem nincs internetes kapcsolat, és a számítógép nem ismeri fel a modemet Help Please | Alxvga80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 10. július 2009 16:23 |
| A számítógép nem ismeri fel az én merevlemezként | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. június 2009 08:52 |
| Számítógép doesnt Megismeri Floppy Drive | deryck fiatal | Drives & Removable Media | 1 | 31. május 2009 05:28 |
| Went telepítésére 2. grafikus kártya, most a számítógép nem kapcsol be ... | AFCop | Általános fémáru Chat | 11 | 14. november 2008 06:15 |
| A számítógép nem ismeri, vagy üres CD Burn | jessicalynn | Drives & Removable Media | 3 | 19. június 2008 06:44 |
| Téma eszközök | |
| |