![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Gerai, leiskite man pradėti šią funkciją, sakydamas, aš neturiu supratimo, kas po velnių aš darydama bet kokią pagalbą reikia suteikti taip, lyg jūs spręsti idiotas:) Įdiegiau HD 4.670 mano pc vakar po mano kiti vaizdo plokštė mirė apie mane. Aš atsisiųsti tvarkyklę šiam iš trijų atskirų vietų, ir kiekvieną kartą nieko padeda. Jis pasakys diegti, bet kompiuteris neatpažįsta kortelė egzistuoja. Programa nerastas pagal program files kur jis tariamai įdiegta. Ir kompiuterį vis dar rodo kitus kortele kaip diegiama nors aš ištrinti programą. Nežinote, ką dar galite žinoti, kad man padėti, bet tik leiskite man žinoti, ir aš darysiu viską, kad jums informaciją. Ačiū !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eikite į Control Panel -> System -> Device Manager ", po ko jis sako pagal Display Adapters. Taip pat nebus jokių "programa", išskyrus vairuotojus, kurie bus prieinami pagal Valdymo skydas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|