![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Witaj
Ok, Zacznę od tego, mówiąc, nie mam pojęcia, co do cholery mam tego pomocy musi być podana tak, jakby jesteś idiotą zajęcie:) I zainstalowany HD 4670 w moim pc wczoraj po mojej drugiej karty graficznej zmarł na mnie. I've pobrać sterownik do tego z trzech oddzielnych miejscach i za każdym razem nic nie pomaga. Będzie powiedzieć instalacji jest kompletna, ale komputer nie rozpoznaje karty istnieje. Program nie jest znaleźć w programie pliki gdzie ma rzekomo zainstalowany. A komputer jest nadal inne karty jako zainstalowany chociaż mam usunięty z programu. Nie masz pewności, co jeszcze może być konieczne, aby wiedzieć, w celu mi pomóc, ale daj mi znać i będę moje najlepiej Ci informacji. dzięki !!!!!!!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Przejdź do Panel sterowania -> System -> Menedżer urządzeń, po czym się mówi w ramach Karty graficzne.
Ponadto nie będzie "program", inne niż kierowcy, które będą dostępne w Panelu sterowania.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|