menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

HD 4670 Inštalácia Pomoc - Počítač nerozoznáva kartu existuje

Reply

Thread Tools
Old 23. mája 2009, 06:44
Nový člen skupiny

Default HD 4670 Inštalácia Pomoc - Počítač nerozoznáva kartu existuje

Ahoj

Ok, dovoľte mi začať si to tým, nemám potuchy, čo to sakra dělám tak nějak pomoct musí byť uvedený ako keby ste riešenie idiot:)

I inštalovali HD 4670 vo svojom PC včera po mojej druhej grafickej karty zomrel na mňa.

Já si prevzali ovládač pre túto z troch oddelených miestach a zakaždým, keď nič nepomáha.

Bude říkat inštalácia je kompletná, ale počítač nerozpozná kartu existuje. Program nebol nájdený pod Program Files, kde má údajne nainštalované. A počítač je stále vykazujú ostatné karty sú nainštalované aj keď som vypustila program.

Nie ste si istí, čo iného by ste mohli potrebovať vedieť, aby mi pomohol, ale dajte mi vedieť a ja budem robiť moje najlepšie vám informácie.

vďaka !!!!!!!!!!
Old 23. mája 2009, 06:55
Darcu Skupina

Default HD 4670 Inštalácia Pomoc - Počítač nerozoznáva kartu existuje

Choď na Ovládací panel -> Systém -> Správca zariadení, pošty, čo sa píše v grafických adaptérov.

Tiež to nebude mať žiadny "program", ako ostatní vodiči, ktorý bude prístupný v Ovládacom paneli.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nemám pripojenie k Internetu, a Môj počítač nerozpozná Moja Modem Pomôžte prosím Alxvga80 Siete, Modemy & VoIP 12 10. júl 2009 16:23
Môj počítač nerozpozná môjho pevného disku joreel Drives & Removable Media 0 15. jún 2009 08:52
Počítačové doesnt Rozpoznávať disketová mechanika Derycke mladých Drives & Removable Media 1 31. mája 2009 05:28
Išiel nainštalovať 2. grafické karty, ktorá je teraz počítač nebude zapnúť ... AFCop Všeobecné Hardware Chat 11 14. novembra 2008 06:15
Počítač nerozoznáva alebo prázdne CD Burn jessicalynn Drives & Removable Media 3 19. júna 2008 06:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.