![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Ok, dovoľte mi začať si to tým, nemám potuchy, čo to sakra dělám tak nějak pomoct musí byť uvedený ako keby ste riešenie idiot:) I inštalovali HD 4670 vo svojom PC včera po mojej druhej grafickej karty zomrel na mňa. Já si prevzali ovládač pre túto z troch oddelených miestach a zakaždým, keď nič nepomáha. Bude říkat inštalácia je kompletná, ale počítač nerozpozná kartu existuje. Program nebol nájdený pod Program Files, kde má údajne nainštalované. A počítač je stále vykazujú ostatné karty sú nainštalované aj keď som vypustila program. Nie ste si istí, čo iného by ste mohli potrebovať vedieť, aby mi pomohol, ale dajte mi vedieť a ja budem robiť moje najlepšie vám informácie. vďaka !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choď na Ovládací panel -> Systém -> Správca zariadení, pošty, čo sa píše v grafických adaptérov. Tiež to nebude mať žiadny "program", ako ostatní vodiči, ktorý bude prístupný v Ovládacom paneli.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemám pripojenie k Internetu, a Môj počítač nerozpozná Moja Modem Pomôžte prosím | Alxvga80 | Siete, Modemy & VoIP | 12 | 10. júl 2009 16:23 |
| Môj počítač nerozpozná môjho pevného disku | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. jún 2009 08:52 |
| Počítačové doesnt Rozpoznávať disketová mechanika | Derycke mladých | Drives & Removable Media | 1 | 31. mája 2009 05:28 |
| Išiel nainštalovať 2. grafické karty, ktorá je teraz počítač nebude zapnúť ... | AFCop | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 14. novembra 2008 06:15 |
| Počítač nerozoznáva alebo prázdne CD Burn | jessicalynn | Drives & Removable Media | 3 | 19. júna 2008 06:44 |
| Thread Tools | |
| |