![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво Ок, лет ме старт тхис офф рекавши ЈА имати ниједан идеја шта сам доврага радиш тако било који помоћ треба да да као да сте у решавању једног идиот:) Ја инсталирали ХД 4670 у мом пц јучер након моје друге графичке картице умро на мене. Сам преузети управљачки програм за ове из три одвојена места и сваки пут ништа не помаже. То ће рећи инсталација заврши, него се рачунар не препознаје картицу постоји. Тхе програм ис нот фоунд под програм филес, где је наводно уграђен. А је рачунар још увек приказују другу картицу као инсталиран иако сам избрисати програм. Нисте сигурни шта друго можда треба да знате како да ми помогне, али праведан јави ми и Дат ћу све од себе како бисте добили информације. хвала !!!!!!!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Идите на Цонтрол Панел -> Сыстем -> Девице Манагер, пост каже што је под Дисплаы адаптери. Исто тако неће бити "програм", осим возача, који ће бити доступни у Цонтрол Панел.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|