![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Имам Гигабайта HD 4850 с 512MB от RAM, както и аз добивам МИГ в Crysis, тя работи в едва 20 FPS. всякакви предложения, или това е нормално? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis е ужасно бенчмарк. Вие също не каза какви настройки, че използвате или какво нещо сте в.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз ще опитам 3D марка, след което можете да получите добри напътствия от своя истински резултати. Освен това ще помогне, ако сте задали настройките си:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така Crysis е оптимизирана за NVidia карти
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|