по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

HD способни?: NVidia 8300 GS

Reply

Нишка Инструменти
Old 10 юни 2008, 11:58
Номер на групата

Дали моята графична карта (NVidia 8300 GS), способни да играят HD съдържание?

TIA,
Оли.
Old 10 юни 2008, 12:11
Номер на групата

Имаш ли линк за очила?
И какво искаш да кажеш, способни? Ако тя е DVI захващане ще продукция HD видео, ако има HDMI захващане ще продукция HD видео и аудио

Моята система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Дънната платка:
Asus P5N-E
RAM памет:
GSkill 4GB DDR2
Графична карта (и):
EVGA д-NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптично устройство (а):
Мъртъв
Дело / PSU:
Generic дело, Generic PSU
Охлаждане:
Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
на борда
Монитор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операционна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-битово кодиране
Old 10 юни 2008, 12:13
Номер на групата

DVI поддържа HD, но че doesn't означава непременно, че това, което видя на моя екран ще бъдат с висока дефиниция, дори и ако той играе за HD съдържание.
Old 10 юни 2008, 12:16
Член Група

Да, това би било в състояние да играят на видео с висока дефиниция и такива. Максималната резолюция на картата е нещо като 1920x1200, така че ще играят на видео.

Не е много добра за игри все пак. Не е 8300GS една от онези "Dell изключителната" такива?
Old 10 юни 2008, 12:18
Номер на групата

Да, тя е Dell изключителна, следователно липсата на спецификациите достъпни през Google
Old 10 юни 2008, 12:24
Номер на групата

Аз не играя с моя компютър, този защо избрах ниско спецификационен един, тогава аз имам притеснен като използвам моя компютър най-вече за медиите редактиране и преглеждане .. А щом аз съм това намира HDDVD / DVD / CD / Blu-Лъч Карам .. така че ще искате да получите качество от нея.

Така че благодаря за вашата помощ: D Оли.
Old 10 юни 2008, 12:32
Член Група

Да добре, трябва да бъде в състояние да прегледате HD съдържание глоба.

Видео редактиране, особено HD съдържание е много ресурс гладен дейност все пак. За видео карта не е най-големият фактор решават тук все пак. Неща като оказване HD видео използва много CPU и RAM ползването така имайте предвид, че може да се забави, когато редактирате тези.
Old 10 юни 2008, 12:37
Номер на групата

Още на процесора е следващия в списъка ми в действителност ... тъй като може да видите от моя SIG Имам само 1GB, но аз тичам Изглед .. което е runable но глупаво пренебрегнати съвети 2GB, че би било най-добре и реши, че "1GB минимум да тече Vista" означаваше, че това ще е страхотно ..

О добре му не е твърде лошо .. овни постоянно около 85% ... но и двете процесора изглежда стик около 25% всяка .. освен ако не е да правя много сложни неща наведнъж .. или нещо спира да реагира ..
Old 10 юни 2008, 13:50
Член Група

Техните минимални винаги са доста кратки, но ако искате да надстроите RAM е може би най-простият ъпгрейд на вашия персонален компютър може да направите .... и най-евтин.

Знаете ли скоростта на вашия RAM, ако не противоречат CPUZ и намиране на скорост и след това можете да изберете друг гигабайт от около £ 20. Всичко, което трябва да направите, е удар в слота и този така.

Вие може да видите съществена разлика с друг Концертен.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc