![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали моята графична карта (NVidia 8300 GS), способни да играят HD съдържание? TIA, Оли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаш ли линк за очила?
| |||
| |||
| DVI поддържа HD, но че doesn't означава непременно, че това, което видя на моя екран ще бъдат с висока дефиниция, дори и ако той играе за HD съдържание. |
|
| |||
| |||
| Да, това би било в състояние да играят на видео с висока дефиниция и такива. Максималната резолюция на картата е нещо като 1920x1200, така че ще играят на видео. Не е много добра за игри все пак. Не е 8300GS една от онези "Dell изключителната" такива? |
|
| |||
| |||
| Да, тя е Dell изключителна, следователно липсата на спецификациите достъпни през Google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Аз не играя с моя компютър, този защо избрах ниско спецификационен един, тогава аз имам притеснен като използвам моя компютър най-вече за медиите редактиране и преглеждане .. А щом аз съм това намира HDDVD / DVD / CD / Blu-Лъч Карам .. така че ще искате да получите качество от нея. Така че благодаря за вашата помощ: D Оли. |
|
| |||
| |||
| Да добре, трябва да бъде в състояние да прегледате HD съдържание глоба. Видео редактиране, особено HD съдържание е много ресурс гладен дейност все пак. За видео карта не е най-големият фактор решават тук все пак. Неща като оказване HD видео използва много CPU и RAM ползването така имайте предвид, че може да се забави, когато редактирате тези. |
|
| |||
| |||
| Още на процесора е следващия в списъка ми в действителност ... тъй като може да видите от моя SIG Имам само 1GB, но аз тичам Изглед .. което е runable но глупаво пренебрегнати съвети 2GB, че би било най-добре и реши, че "1GB минимум да тече Vista" означаваше, че това ще е страхотно .. О добре му не е твърде лошо .. овни постоянно около 85% ... но и двете процесора изглежда стик около 25% всяка .. освен ако не е да правя много сложни неща наведнъж .. или нещо спира да реагира .. |
|
| |||
| |||
| Техните минимални винаги са доста кратки, но ако искате да надстроите RAM е може би най-простият ъпгрейд на вашия персонален компютър може да направите .... и най-евтин. Знаете ли скоростта на вашия RAM, ако не противоречат CPUZ и намиране на скорост и след това можете да изберете друг гигабайт от около £ 20. Всичко, което трябва да направите, е удар в слота и този така. Вие може да видите съществена разлика с друг Концертен. |