menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

HD schopné?: NVidia 8300 GS

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2008, 11:58
Dárce Skupina

Je moje grafická karta (nVidia 8300 GS), které jsou schopny přehrávat HD obsah?

TIA,
Ollie.
Old 10. června 2008, 12:11
Dárce Skupina

máš odkaz na brejle?
A co máte na mysli schopné? Pokud má DVI připojení bude výstup HD video, pokud má HDMI připojení bude výstup HD video a audio

Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základní deska:
Asus P5N-E
Paměť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mrtvý
Case / PSU:
Generic věc, Generic PSU
Chlazení:
Žalman 92 mm
Síť / Internet:
palubě
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operační systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 10. června 2008, 12:13
Dárce Skupina

DVI podporuje HD, ale aby doesnt nutně znamenat, že to, co jsem názor na mé obrazovce bude s vysokým rozlišením, a to i když hraje na HD obsahu.
Old 10. června 2008, 12:16
Člen Skupina

Ano, to by bylo možné přehrávat video s vysokým rozlišením a podobně. Maximální rozlišení karty je něco jako 1920x1200 tak to bude přehrávat video.

Není moc dobré, i když hra. Není 8300GS jeden z těch "dell exkluzivní" ty?
Old 10. června 2008, 12:18
Dárce Skupina

Ano, je Dell exkluzivní, tedy nedostatečná specifikace jsou k dispozici přes google
Old 10. června 2008, 12:22
Člen Skupina

Nalezeno těchto ..... může být užitečná
Old 10. června 2008, 12:24
Dárce Skupina

I don't hra s mým PC, to je důvod, proč jsem si vybral malou spec jeden, pak mám strach, jak jsem použít svůj PC především pro editaci a prohlížení média .. A brzy jsem získání HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray disk .. I tak budete chtít dostat kvalitu mimo.

Takže díky za vaši pomoc: D Ollie.
Old 10. června 2008, 12:32
Člen Skupina

No dobře, měli byste mít možnost zobrazit HD obsah v pořádku.

Střih videa, a to zejména HD obsah, je velmi hladový zdroj činnost ačkoli. Video karta není největší rozhodujícím faktorem, i když zde. Věci jako renderování HD Video používají mnoho využití CPU a RAM tak mít na paměti, že může být velmi pomalý při úpravách nich.
Old 10. června 2008, 12:37
Dárce Skupina

Více CPU je další na mém seznamu skutečně ... jak můžete vidět z mých sig jsem pouze 1 GB, ale přesto jsem běžet Vista .. což je runable ale hloupě ignorována poradenství 2GB, že by bylo nejlepší, a rozhodla, že "nejméně 1 GB. běžet Vista", které znamenalo, že by bylo super ..

Ach tak jeho ne příliš špatné .. RAMs trvale kolem 85% ... ale jak se zdá, že procesory držet kolem 25% každý .. pokud mám mnoho složitější věci najednou .. nebo něco přestane reagovat ..
Old 10. června 2008, 13:50
Člen Skupina

Jejich minima jsou vždy trochu krátký, ale pokud chcete upgradovat RAM je asi nejjednodušší upgrade na vašem PC můžete dělat .... a nejlevnější.

Víte, že rychlost Vašeho RAM, pokud nejsou v rozporu CPUZ a zjistit, zda je rychlost, a pak můžete vyzvednout jiného Gigabyte z přibližně 20 liber. Jediné, co musíte udělat, je udělat do slotu a to je to.

Jste pravděpodobně vidět výrazný rozdíl oproti jiným Gig.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.