![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je moje grafická karta (nVidia 8300 GS), které jsou schopny přehrávat HD obsah? TIA, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| máš odkaz na brejle?
| |||
| |||
| DVI podporuje HD, ale aby doesnt nutně znamenat, že to, co jsem názor na mé obrazovce bude s vysokým rozlišením, a to i když hraje na HD obsahu. |
|
| |||
| |||
| Ano, to by bylo možné přehrávat video s vysokým rozlišením a podobně. Maximální rozlišení karty je něco jako 1920x1200 tak to bude přehrávat video. Není moc dobré, i když hra. Není 8300GS jeden z těch "dell exkluzivní" ty? |
|
| |||
| |||
| Ano, je Dell exkluzivní, tedy nedostatečná specifikace jsou k dispozici přes google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| I don't hra s mým PC, to je důvod, proč jsem si vybral malou spec jeden, pak mám strach, jak jsem použít svůj PC především pro editaci a prohlížení média .. A brzy jsem získání HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray disk .. I tak budete chtít dostat kvalitu mimo. Takže díky za vaši pomoc: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| No dobře, měli byste mít možnost zobrazit HD obsah v pořádku. Střih videa, a to zejména HD obsah, je velmi hladový zdroj činnost ačkoli. Video karta není největší rozhodujícím faktorem, i když zde. Věci jako renderování HD Video používají mnoho využití CPU a RAM tak mít na paměti, že může být velmi pomalý při úpravách nich. |
|
| |||
| |||
| Více CPU je další na mém seznamu skutečně ... jak můžete vidět z mých sig jsem pouze 1 GB, ale přesto jsem běžet Vista .. což je runable ale hloupě ignorována poradenství 2GB, že by bylo nejlepší, a rozhodla, že "nejméně 1 GB. běžet Vista", které znamenalo, že by bylo super .. Ach tak jeho ne příliš špatné .. RAMs trvale kolem 85% ... ale jak se zdá, že procesory držet kolem 25% každý .. pokud mám mnoho složitější věci najednou .. nebo něco přestane reagovat .. |
|
| |||
| |||
| Jejich minima jsou vždy trochu krátký, ale pokud chcete upgradovat RAM je asi nejjednodušší upgrade na vašem PC můžete dělat .... a nejlevnější. Víte, že rychlost Vašeho RAM, pokud nejsou v rozporu CPUZ a zjistit, zda je rychlost, a pak můžete vyzvednout jiného Gigabyte z přibližně 20 liber. Jediné, co musíte udělat, je udělat do slotu a to je to. Jste pravděpodobně vidět výrazný rozdíl oproti jiným Gig. |