![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι δική μου κάρτα γραφικών (nVidia 8300 GS) ικανή για αναπαραγωγή HD περιεχομένου; TIA, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχεις ένα σύνδεσμο για τα specs;
| |||
| |||
| DVI HD υποστηρίζει, αλλά ότι doesn't σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό που μου άποψη για την οθόνη θα είναι υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και αν παίζει το HD περιεχόμενο. |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα ήταν ικανή να παίζει video υψηλής ευκρίνειας και τέτοια. Το μέγιστο ψήφισμα της κάρτας είναι κάτι σαν 1920x1200 και επομένως θα παίξει το βίντεο. Δεν έχει πολύ καλό αν και για gaming. 8300GS δεν είναι η μία από αυτές τις "dell αποκλειστική" είναι αυτές; |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι αποκλειστική Dell, εξ ου και η έλλειψη προδιαγραφών που διατίθενται μέσω του Google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Δεν το παιχνίδι με τον υπολογιστή μου, thats ο λόγος για τον οποίο επέλεξε ένα χαμηλό spec, τότε έχω να χρησιμοποιήσω ως ανησυχούν τον υπολογιστή μου κυρίως μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επεξεργασία και την προβολή .. Και σύντομα να είμαι σε ένα HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray Drive .. Γι 'αυτό θα ήθελα να λάβετε την ποιότητα σε σχέση με αυτό. Οπότε ευχαριστώ για τη βοήθειά σας: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Ναι, καλά θα πρέπει να μπορείτε να δείτε HD περιεχόμενο προστίμου. Επεξεργασία βίντεο, ιδιαίτερα HD περιεχόμενο είναι μια πολύ πόρος πεινασμένος δραστηριότητα όμως. Η κάρτα οθόνης δεν είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας εδώ όμως. Τα πράγματα όπως ΔΖΚ HD Video πολλή χρήση της CPU και της μνήμης RAM, ώστε η χρήση κατά νου ότι μπορεί να είναι αργή κατά την επεξεργασία αυτών. |
|
| |||
| |||
| Περισσότερα CPU είναι επόμενη στη λίστα μου είναι ... όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από sig μου έχω μόνο 1GB, ακόμα έχω Vista .. η οποία είναι runable αλλά αγνοείται stupidly συμβουλές που 2GB θα ήταν το καλύτερο και αποφάσισε ότι "ελάχιστες 1GB να τρέχει Vista" σημαίνει ότι αυτό θα ήταν μεγάλη .. Ω καλά και εγώ δεν την κακή .. κριαριών μόνιμα περίπου το 85% ... αλλά και οι δύο επεξεργαστές φαίνεται να κολλήσει γύρω στο 25% η κάθε μία .. αν δεν κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα πολύπλοκη .. σταματά να ανταποκρίνεται ή κάτι .. |
|
| |||
| |||
| Οι ελάχιστες είναι πάντοτε κάπως σύντομη αλλά αν θέλετε να αναβαθμίσετε RAM είναι ίσως το πιο απλό για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας μπορείτε να κάνετε .... και το φθηνότερο. Ξέρεις την ταχύτητα της μνήμης RAM, αν δεν τρέχει CPUZ και προκειμένου να διαπιστωθεί η ταχύτητα και, στη συνέχεια, μπορείτε να παραλάβετε άλλο Gigabyte από τις £ 20. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι παλαβό αυτό στη σχισμή και thats αυτό. Είσαι πιθανό να δούμε μια σημαντική διαφορά με ένα άλλο Gig. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σχετικά με την Ανάγκη για Notebook 60GB της Μουσικής και ικανά να αντέξουν Pro Tools $ 400ish | elephantapede | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 1 Αυγ 2009 16:26 |
| Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 25 Νοε 2008 01:42 |
| Παρακαλώ να μου πείτε αν αυτό το laptop ή δεν είναι ικανή για τις ανάγκες μου | andrewmitchell123 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 12 Δεκ. 2007 04:21 |
| ATI κατά Nvidia | alex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Αυγ 2007 12:34 |
| Νέα HP Pavilion a6040n - Είναι PCI Ικανότητα; | WantaVanta | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 30 Ιουν 2007 23:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |