μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

HD ικανή;: nVidia 8300 GS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2008, 11:58
Ομάδα Δωρητών

Default HD ικανή;: nVidia 8300 GS

Είναι δική μου κάρτα γραφικών (nVidia 8300 GS) ικανή για αναπαραγωγή HD περιεχομένου;

TIA,
Ollie.
Old 10η Ιουν 2008, 12:11
Ομάδα Δωρητών

έχεις ένα σύνδεσμο για τα specs;
Και τι θες να πεις σε θέση; Εάν έχει σύνδεση DVI θα εξόδου HD βίντεο, αν έχει σύνδεση HDMI θα εξόδου HD βίντεο και ήχου

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 10η Ιουν 2008, 12:13
Ομάδα Δωρητών

DVI HD υποστηρίζει, αλλά ότι doesn't σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό που μου άποψη για την οθόνη θα είναι υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και αν παίζει το HD περιεχόμενο.
Old 10η Ιουν 2008, 12:16
Μέλος Ομάδα

Ναι, θα ήταν ικανή να παίζει video υψηλής ευκρίνειας και τέτοια. Το μέγιστο ψήφισμα της κάρτας είναι κάτι σαν 1920x1200 και επομένως θα παίξει το βίντεο.

Δεν έχει πολύ καλό αν και για gaming. 8300GS δεν είναι η μία από αυτές τις "dell αποκλειστική" είναι αυτές;
Old 10η Ιουν 2008, 12:18
Ομάδα Δωρητών

Ναι, είναι αποκλειστική Dell, εξ ου και η έλλειψη προδιαγραφών που διατίθενται μέσω του Google
Old 10η Ιουν 2008, 12:22
Μέλος Ομάδα

Βρέθηκαν αυτά ..... μπορεί να είναι χρήσιμο
Old 10η Ιουν 2008, 12:24
Ομάδα Δωρητών

Δεν το παιχνίδι με τον υπολογιστή μου, thats ο λόγος για τον οποίο επέλεξε ένα χαμηλό spec, τότε έχω να χρησιμοποιήσω ως ανησυχούν τον υπολογιστή μου κυρίως μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επεξεργασία και την προβολή .. Και σύντομα να είμαι σε ένα HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray Drive .. Γι 'αυτό θα ήθελα να λάβετε την ποιότητα σε σχέση με αυτό.

Οπότε ευχαριστώ για τη βοήθειά σας: D Ollie.
Old 10η Ιουν 2008, 12:32
Μέλος Ομάδα

Ναι, καλά θα πρέπει να μπορείτε να δείτε HD περιεχόμενο προστίμου.

Επεξεργασία βίντεο, ιδιαίτερα HD περιεχόμενο είναι μια πολύ πόρος πεινασμένος δραστηριότητα όμως. Η κάρτα οθόνης δεν είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας εδώ όμως. Τα πράγματα όπως ΔΖΚ HD Video πολλή χρήση της CPU και της μνήμης RAM, ώστε η χρήση κατά νου ότι μπορεί να είναι αργή κατά την επεξεργασία αυτών.
Old 10η Ιουν 2008, 12:37
Ομάδα Δωρητών

Περισσότερα CPU είναι επόμενη στη λίστα μου είναι ... όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από sig μου έχω μόνο 1GB, ακόμα έχω Vista .. η οποία είναι runable αλλά αγνοείται stupidly συμβουλές που 2GB θα ήταν το καλύτερο και αποφάσισε ότι "ελάχιστες 1GB να τρέχει Vista" σημαίνει ότι αυτό θα ήταν μεγάλη ..

Ω καλά και εγώ δεν την κακή .. κριαριών μόνιμα περίπου το 85% ... αλλά και οι δύο επεξεργαστές φαίνεται να κολλήσει γύρω στο 25% η κάθε μία .. αν δεν κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα πολύπλοκη .. σταματά να ανταποκρίνεται ή κάτι ..
Old 10η Ιουν 2008, 13:50
Μέλος Ομάδα

Οι ελάχιστες είναι πάντοτε κάπως σύντομη αλλά αν θέλετε να αναβαθμίσετε RAM είναι ίσως το πιο απλό για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας μπορείτε να κάνετε .... και το φθηνότερο.

Ξέρεις την ταχύτητα της μνήμης RAM, αν δεν τρέχει CPUZ και προκειμένου να διαπιστωθεί η ταχύτητα και, στη συνέχεια, μπορείτε να παραλάβετε άλλο Gigabyte από τις £ 20. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι παλαβό αυτό στη σχισμή και thats αυτό.

Είσαι πιθανό να δούμε μια σημαντική διαφορά με ένα άλλο Gig.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σχετικά με την Ανάγκη για Notebook 60GB της Μουσικής και ικανά να αντέξουν Pro Tools $ 400ish elephantapede Laptops, Κινητά & PDA 1 1 Αυγ 2009 16:26
Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; CodeFreakC Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 25 Νοε 2008 01:42
Παρακαλώ να μου πείτε αν αυτό το laptop ή δεν είναι ικανή για τις ανάγκες μου andrewmitchell123 Laptops, Κινητά & PDA 1 12 Δεκ. 2007 04:21
ATI κατά Nvidia alex Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 10 Αυγ 2007 12:34
Νέα HP Pavilion a6040n - Είναι PCI Ικανότητα; WantaVanta Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 30 Ιουν 2007 23:04
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.