![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je li moja grafička kartica (nVidia 8300 GS) sposoban za igranje HD sadržaj? Tia, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaš link za naočale?
| |||
| |||
| DVI podržava HD, ali da se mora nužno značiti da je ono što sam pogled na mom ekranu će biti visoka definicija, čak i ako to igra HD sadržaja. |
|
| |||
| |||
| Da bi bilo u stanju da svira high definition video i takva. The max rezolucija kartica je nešto poput 1920x1200 tako da će reproducirati video. Nije mnogo dobra za gaming ipak. Nije 8300GS jedan od onih "Dell ekskluzivni" one? |
|
| |||
| |||
| Da, to je Dell ekskluzivno, otud manjak naočale dostupne putem Google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ja ne igra sa svojim računalom, zašto sam izabrao taj nizak spec. jedan, onda sam zabrinut što li koristiti svoj PC uglavnom za medije uređivanje i gledanje .. I ubrzo sam dobivanje jedan HDDVD / DVD / CD / Blu-ray Drive .. tako ću se žele dobiti kvalitetu bez njega. Pa hvala za vaša pomoć: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Da dobro ste trebali biti u mogućnosti pregledavati HD sadržaja u redu. Video editing, osobito HD sadržaja je vrlo gladan resursa aktivnost ipak. Video kartica nije najveći odlučujući faktor ovdje ipak. Stvari kao što je iscrtavanje HD Video koristiti puno CPU i RAM korištenje tako imati u vidu da svibanj kvalitetno biti spor prilikom uređivanja ove. |
|
| |||
| |||
| Više CPU je sljedeći na mojoj listi stvari ... svibanj kao što vidite iz mog sig ja jedini imati 1GB, ipak JA trčanje Vidik .. što je glupo ali ja runable ignorisani 2GB savjet da bi bilo najbolje i odlučili da "1GB minimum za pokretanje Vista" je značilo da bi to bilo odlično .. Oh dobro svojih ne previše loš .. ovnova stalno oko 85% ... ali čini se da oba procesora štap oko 25% svaki .. osim ako mi je činiti mnoge komplicirane stvari odjednom .. ili nešto prestaje reagirati .. |
|
| |||
| |||
| Njihov minimums su uvijek malo kratka, ali ako želite nadograditi RAM je vjerojatno najjednostavniji nadogradnje na svoje računalo možete učiniti .... i najjeftiniji. Znate li na brzinu vaše RAM-a, ako ne i trčanje CPUZ i saznajte na brzinu, a onda možete pokupiti drugi gigabajt s oko 20 £. Sve što trebate učiniti jest udariti ga u utor i taj da. Ti si vjerojatno vidjeti značajnu razliku harpun s drugom. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Potreba za Notebook O 60GB glazbe i sposobna Handling Pro Tools $ 400ish | elephantapede | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 1. kolovoz 2009 16:26 |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Molim Vas, recite mi da li ili ne ovaj laptop je sposoban za moje potrebe | andrewmitchell123 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 12. prosinac 2007 04:21 |
| V ATI Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. kolovoz 2007 12:34 |
| Novi HP Paviljon a6040n - Je li to PCI Capable? | WantaVanta | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30. lipnja 2007 23:04 |
| Thread Tools | |
| |