![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ott van a grafikus kártya (nVidia 8300 GS), amely képes a HD tartalom lejátszása?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy link a szemüveg?
| |||
| |||
| DVI támogatja a HD, de ez doesnt feltétlenül jelenti azt, hogy mit céljából az én képernyő magas meghatározás, még akkor is, ha játszik a HD tartalom. |
|
| |||
| |||
| Igen lenne képes a nagy felbontású videó lejátszás, és az ilyen. A maximális felbontás a kártya is valami hasonlót 1920x1200 így fog játszani a videót. Nem sok jó játékokhoz is. Nem a 8300GS az egyik ilyen "Dell exkluzív" is? |
|
| |||
| |||
| Igen, ez a Dell kizárólagos, így a hiányzó specs elérhető google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nem játék a PC, thats, miért választotta a kis spec egyet, majd én aggódom, ahogy az én PC leginkább a média szerkesztési és megjelenítési .. És hamarosan én kapok egy HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray meghajtó .. Én úgy szeretném, hogy a minőségi ki. Szóval köszönöm a segítséget: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Persze jól kell tudni véli HD tartalom finom. Videoszerkesztő, különösen HD tartalom nagyon éhes erőforrás tevékenység is. A videokártya nem az a legnagyobb döntő tényező volt. Ilyen például tetemeltakarítási HD videó használata rengeteg CPU és memória használat szem előtt úgy lehetséges, ha lassú editing ezeket. |
|
| |||
| |||
| Tovább CPU következő lista valójában az én ... mint láthatja az én sig Csak 1GB, mégis futtatni Vista .. ami runable de badarul figyelmen kívül hagyni, hogy tanácsot 2GB lenne a legjobb, és úgy döntött, hogy "legalább 1GB futtatni Vista" azt jelentette, hogy ez nagy .. Ó jól, hogy nem olyan rossz .. RAM állandóan 85%-os ... A feldolgozók, de úgy tűnik, hogy ragaszkodni körülbelül 25%-ot minden egyes .. ha nem bonyolult, sok dolgot egyszerre .. vagy valami nem válaszol .. |
|
| |||
| |||
| A minimum mindig egy kicsit rövid, de ha akarsz upgrade RAM talán a legegyszerűbb frissítést a számítógépre tudsz .... és a legolcsóbb. Tudod, a sebesség a memória, ha nem fut CPUZ és keresd meg a sebességet, és akkor vedd fel egy Gigabyte körülbelül 20 £. Mindössze annyit kell tennie, hogy elnadrágol be a nyílásba, és amit meg. Te valószínű, hogy jelentős különbség másik koncert. |