![]() |
|
| |||
| |||
| האם כרטיס המסך שלי (nvidia 8300 GS) מסוגל לנגן תוכן HD? TIA, אולי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך את הקישור של מפרט?
| |||
| |||
| DVI תומך HD, אבל זה doesn't בהכרח זה מה שאני מתכוון להציג על המסך שלי יהיה High Definition, אפילו אם הוא מנגן HD התוכן. |
|
| |||
| |||
| כן זה יהיה מסוגל לנגן וידאו High Definition כזה. רזולוציה מקסימלית של הכרטיס הוא משהו כמו 1920x1200, כך שהוא יהיה לנגן את הווידאו. לא הרבה יותר טוב למרות המשחקים. 8300GS הוא לא אחד מאותם "Dell בלעדי" אלה? |
|
| |||
| |||
| כן, היא בלעדית של Dell, ומכאן חוסר זמינות באמצעות מפרט Google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אני לא משחק עם המחשב שלי, זה למה בחרתי נמוך spec אחד, אז יש לי מודאג כמו שלי אני משתמש במחשב בעיקר לצורך עריכת מדיה וצפייה .. בנוסף, בקרוב אני מקבל על HDDVD / DVD / CD / Blu-ray כונן .. אני יהיה כל כך רוצה לקבל את האיכות של אותה החוצה. אז תודה על העזרה: D אולי. |
|
| |||
| |||
| כן גם אתה אמור להיות מסוגל להציג תוכן HD בסדר. עריכת וידאו, במיוחד תוכן HD הוא משאב מאוד רעב למרות הפעילות. כרטיס הווידאו הכי גדול הוא לא מחליט כאן אף גורם. דברים כמו טיוח וידאו HD להשתמש הרבה CPU ו-RAM השימוש כך לזכור את זה גם עשוי להיות איטי בעת עריכת אלו. |
|
| |||
| |||
| עוד CPU הבאה שלי היא למעשה רשימה ... כפי שאתה רואה מ sig שלי יש לי רק 1GB, אני עדיין להריץ Vista .. אשר runable אבל התעלם באוילות ייעוץ 2GB כי יהיה הכי טוב והחליטה כי "1GB המינימלית כדי להריץ Vista", משמעותה כי זה יהיה נהדר .. אה, טוב זה לא רע .. RAMs באופן קבוע בערך 85% ... אך שניהם מעבדים נראה להשאר במקום 25% כל אחת .. אלא אם כן אני עושה הרבה דברים מסובכים בבת אחת .. מפסיק להגיב או משהו .. |
|
| |||
| |||
| Minimums שלהם הם תמיד קצת קצר, אבל אם אתה רוצה לשדרג זיכרון RAM היא כנראה הפשוטה כדי לשדרג את המחשב אתה יכול לעשות .... ואת הזול ביותר. האם אתה יודע את המהירות של זיכרון RAM, אם לא תופיע CPUZ ולגלות את המהירות, ואז אתה יכול לאסוף עוד Gigabyte מרחבי £ 20. כל מה שאתה צריך לעשות זה להלום אותו לתוך משבצת ו thats זה. אתה צפוי לראות הבדל משמעותי נוסף חלטורה. |