![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano video korta (nVidia 8.300 GS), galintis žaisti HD turinio?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turite už Specifikacijos nuoroda?
| |||
| |||
| DVI palaiko HD, bet tai nepadės nebūtinai reiškia, kad tai, ką mano apie mano ekranas bus didelė apibrėžimą, net jeigu ji vaidina HD turinį. |
|
| |||
| |||
| Taip būtų galima žaisti aukštos raiškos vaizdo ir tokių. Maksimali rezoliucija kortelė yra kažkas panašaus 1920x1200 todėl teks vaizdo. Ne daug gerų žaidimų nors. Ar ne 8300GS viena iš tų "Dell" Exclusive "kokių? |
|
| |||
| |||
| Taip, tai Dell išimtinė, todėl galima gauti specifikacijas ir stoka Google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nemanau žaidimą su mano PC, Thats why I pasirinko mažai spec vieną, tada aš susirūpinęs, nes galiu naudoti savo kompiuterį daugiausia žiniasklaidos redaguoti ir peržiūrėti .. Ir kai gaunu HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray Drive .. todėl aš noriu gauti kokybės iš jos. Taigi, thanks for your help: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Taip pat galėsite peržiūrėti HD turinio baudą. Video montažas, ypač HD turinio yra labai alkanas šaltinio aktyvumo nors. Vaizdo plokštė nėra didžiausias veiksnys čia nors. Things like taukų HD Video naudoti procesoriaus ir atmintinės naudojimo aikštelė taip prisiminti ji gali būti lėtas redagavimo šių. |
|
| |||
| |||
| Daugiau CPU Kitas mano sąrašą iš tikrųjų ... kaip tu gali matyti mano sig Turiu tik 1GB, dar galiu paleisti Vista .. yra runable bet aš kvailai ignoruoti patarimas, kad 2GB būtų geriausia, ir nusprendė, kad "1GB minimalus paleisti Vista" reiškė, kad būtų labai gerai .. Oh well its not too bad .. RAM nuolat apie 85% ... bet ir perdirbėjams, atrodo, laikytis maždaug 25% kiekvienos .. nebent aš daug sudėtingų dalykų vienu metu .. ar kažkas nebeatsako .. |
|
| |||
| |||
| Jų minimum visada yra šiek tiek trumpą, bet jei norite atnaujinti RAM turbūt paprasčiausias atnaujinti savo kompiuterio galite padaryti .... ir pigiausi. Ar žinote, kad jūsų atminties greitis, jei neveiks CPUZ ir sužinoti, greitis, ir tada jūs galite pasiimti kitą Gigabyte nuo maždaug £ 20. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai kulti ją į lizdą ir Thats that. Jūs greičiausiai matysite didelį skirtumą su kita koncertai. |