![]() |
|
| |||
| |||
| Vai manu grafikas karti (nVidia 8.300 GS) var atskaņot HD saturu? TIA, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jums saiti specs?
| |||
| |||
| DVI atbalsta HD, bet tas doesn't vienmēr nozīmē, ka to apskatīt manā ekrānā būs augsta izšķirtspēja, pat ja tas spēlē HD saturu. |
|
| |||
| |||
| Jā tas būtu iespējams ieņemt augstas izšķirtspējas video un tādas. Max izšķirtspēja karte ir kaut kas līdzīgs 1920x1200 tāpēc būs video. Nav daudz labu spēļu though. Nav 8300GS viens no šiem "dell Ekskluzīvs" tiem? |
|
| |||
| |||
| Jā, tas ir Dell ekskluzīva, tātad nav specs pieejams ar google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Man nav spēle ar manu datoru, thats kāpēc es izvēlējos zemo spec vienu, tad es dabūju uztrauc kā es varu izmantot datoru galvenokārt plašsaziņas līdzekļiem rediģēšanas un skatīšanas .. Un drīz es saņemu HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray Drive .. tāpēc es vēlos saņemt kvalitatīvu ārā. So thanks for your help: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Yeah labi jūs varat apskatīt HD saturu naudas sodu. Video editing, īpaši HD saturs ir ļoti resurss izsalcis aktivitāte though. Video karte nav lielākais izšķirīgais faktors šeit though. Lietas, piemēram, padarot HD Video lietot daudz CPU un RAM izmantošana tik atcerēties, ka labi var būt lēna, rediģējot tiem. |
|
| |||
| |||
| Vairāk CPU ir nākamais manā sarakstā, faktiski ... kā jūs varat redzēt no manas sig Man ir tikai 1GB, bet man palaist Vista .. kas ir runable bet es muļķīgi neņemt vērā ieteikumu, ka 2GB vislabāk būtu, un nolēma, ka "1GB minimālā palaist Vista" nozīmēja, ka tas būtu liels .. Ak, arī tās nav pārāk slikti .. brīvpieejas pastāvīgi apmēram 85% ... bet gan pārstrādātājiem, šķiet, pielīmēt apmēram 25% katra .. ja man daudz sarežģītu lietu vienlaicīgi .. vai kaut ko pārstāj reaģēt .. |
|
| |||
| |||
| Viņu minimums vienmēr ir pārāk īss, bet, ja jūs vēlaties uzlabot RAM, iespējams, ir vienkāršākais jaunināšanu uz datora jūs varat darīt .... un vislētākā. Vai jūs zināt ātrums jūsu RAM, ja nevar palaist CPUZ un uzzināt ātrumu, un tad jūs varat izvēlēties vēl vienu Gigabyte no apmēram £ 20. Viss, kas Jums jādara, ir dauzīt to nišu un thats that. Jūs varētu redzēt būtiska atšķirība ar citu Gig. |
![]() |
|
| Bookmarks |