![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy moja karta graficzna (nVidia 8300 GS) zdolne do odtwarzania treści HD?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| masz link do specyfikacji?
| |||
| |||
| DVI obsługuje HD, ale to niekoniecznie oznacza, że nie robi to, co mogę zobaczyć na ekranie będzie wysokiej rozdzielczości, nawet jeśli gra HD treści. |
|
| |||
| |||
| Tak byłoby zdolne do odtwarzania wysokiej rozdzielczości wideo i takie. Maksymalna rozdzielczość karty 1920x1200 jest coś tak będzie odtwarzać wideo. Nie bardzo dobra gra chociaż. 8300GS nie jest jednym z tych "dell wyłączne" te? |
|
| |||
| |||
| Tak, to jest Dell wyłącznych, stąd brak specyfikacje dostępne za pośrednictwem Google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| I nie gra z moim komputerem, to dlaczego wybrał niską spec jeden, potem mam martwi, jak mogę używać mojego komputera głównie dla mediów edycji i oglądania .. I wkrótce I'm getting jeden HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray Drive .. so I'll chcą jakości z niego. Więc dzięki za pomoc: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Tak dobrze, powinniśmy być w stanie wyświetlić zawartości HD grzywny. Video editing, szczególnie treści HD jest bardzo głodny zasobów działalności though. Karty graficznej nie jest największy Decydującym czynnikiem choć tutaj. Rzeczy jak renderowanie wideo HD używać dużo użycia procesora i pamięci RAM, tak pamiętać, to może być powolny podczas edytowania tych. |
|
| |||
| |||
| Więcej CPU jest następny na mojej liście rzeczywiście ... jak można zobaczyć z moim sig Mam tylko 1GB, ale mogę uruchomić Vista .. który jest runable ale stupidly ignorowane porad 2GB że byłoby najlepiej i zdecydowała, że "minimum 1 GB, aby uruchomić Vista", co oznacza, że byłoby wielką .. Oh well its not too bad .. RAM na stałe około 85% ... ale wydaje się, że oba procesory trzymać około 25% każdego .. chyba zrobić wiele skomplikowanych rzeczy na raz .. albo coś przestaje odpowiadać .. |
|
| |||
| |||
| Ich minimalne są zawsze trochę krótki, ale jeśli chcesz uaktualnić RAM to prawdopodobnie najprostszy aktualizacji na komputerze można zrobić .... i najtańszy. Czy wiesz szybkości Twojego RAM, jeżeli nie działają CPUZ i dowiedzieć się, prędkości, a następnie możesz wybrać inny Gigabyte od około 20 £. Wszystko co musisz zrobić, to walnięcie go do gniazda i thats tego. You're spodziewać się znaczących różnic w innym Gig. |
![]() |
|
| Zakładki |