mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

HD capabil?: NVidia 8300 GS

Reply

Thread Tools
Old 10 iunie 2008, 11:58
Grupul de donator

Default HD capabil?: NVidia 8300 GS

Mi-e placă grafică (nVidia 8300 GS) capabil de redare de conţinut HD?

Tia,
Ollie.
Old 10 iunie 2008, 12:11
Grupul de donator

ai un link pentru specs?
Şi ce vrei să spui capabil? Dacă le-a DVI hookup va ieşire video HD, în cazul în care acesta a HDMI hookup va ieşire HD video şi audio

Sistemul meu: hAvAAck Build 3

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Plăci de bază:
Asus P5N-E
Memorie RAM:
GSkill 4GB DDR2
Placă grafică (e):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (e):
Mort
Cauza / PSU:
Generic de caz, Generic PSU
Răcire:
Zalman 92mm
Network / Internet:
la bord
Monitor (e):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Sistem de operare (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 pe 64 de biţi
Old 10 iunie 2008, 12:13
Grupul de donator

DVI acceptă HD, dar care doesnt înseamnă neapărat că ceea ce am vedea pe ecran va fi de înaltă definiţie, chiar dacă acesta îl joacă în conţinut HD.
Old 10 iunie 2008, 12:16
Grupul de stat

Da, ar fi capabil de redare video de înaltă definiţie şi astfel. De max rezoluţie de carte este ceva de genul 1920x1200 asa ca va reda video.

Nu prea bun pentru jocuri, totusi. Nu este una dintre cele 8300GS "dell exclusive" cele?
Old 10 iunie 2008, 12:18
Grupul de donator

Da, este Dell exclusiv, prin urmare, lipsa de specificatiile disponibile prin intermediul Google
Old 10 iunie 2008, 12:22
Grupul de stat

Am găsit aceste ..... ar putea fi de ajutor
Old 10 iunie 2008, 12:24
Grupul de donator

Eu nu joc cu PC-ul meu, thats de ce am ales o mică spec. o, apoi m-am ingrijorat ca sa folosesc PC-ul meu de cele mai multe ori de mass-media de editare şi de vizionare .. Şi, în curând, am o achiziţie HDDVD / DVD / CD / Blu-ray Drive .. aşa că veţi dori să obţineţi de calitate din acesta.

Deci multumesc pentru ajutor: D Ollie.
Old 10 iunie 2008, 12:32
Grupul de stat

Da, bine, ar trebui să fie capabil de a vizualiza conţinut HD bine.

Editare video, în special, de conţinut HD este o resursă foarte foame activitate totusi. Video card nu este cel mai mare factor de a decide aici totusi. Lucruri ca făcând HD Video folosi o mulţime de CPU şi memoria RAM de utilizare deci trebuie avut în vedere s-ar putea foarte bine să fie lent, atunci când aceste editare.
Old 10 iunie 2008, 12:37
Grupul de donator

Mai mult, procesorul este următorul pe lista mea de fapt ... ca s-ar putea să-mi văd de la sig am doar 1GB, încă am rula Vista .. care este runable stupid, dar am ignorat sfatul 2GB că ar fi cel mai bine şi a decis că "1GB minime pentru a rula Vista" însemna că ar fi grozav ..

Oh bine sa nu prea rau .. berbeci permanent aproximativ 85% ... dar ambele procesoare par să rămânem în jur de 25% fiecare .. cu excepţia cazului în care am făcut multe lucruri complicate, la o dată .. sau ceva de genul asta .. nu mai răspunde
Old 10 iunie 2008, 13:50
Grupul de stat

Lor minime sunt întotdeauna un pic cam scurt, dar dacă doriţi să faceţi upgrade de RAM este probabil cel mai simplu să faceţi upgrade la PC, pe care le puteţi face .... si cel mai ieftin.

Stii de viteza de RAM, dacă nu rulaţi CPUZ şi de a afla de viteză, şi apoi puteţi alege un alt Gigabyte de la aproximativ £ 20. Tot ce trebuie să faceţi este să-l lovi cu putere în slot şi thats asta.

Tu esti probabil pentru a vedea o diferenţă semnificativă cu alt angajament.
Reply

Register

Marcaje