![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je moja grafická karta (nVidia 8300 GS), ktoré sú schopné prehrávať HD obsah? TIA, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| máš odkaz na brejle?
| |||
| |||
| DVI podporuje HD, ale aby doesnt nevyhnutne znamenať, že to, čo som názor na mojej obrazovke bude s vysokým rozlíšením, a to aj keď hrá na HD obsahu. |
|
| |||
| |||
| Áno, to by bolo možné prehrávať video s vysokým rozlíšením a podobne. Maximálne rozlíšenie karty je niečo ako 1920x1200 tak to bude prehrávať video. Nie je moc dobré, aj keď hra. Nie je 8300GS jeden z tých "dell exkluzívny" ty? |
|
| |||
| |||
| Áno, je Dell exkluzívny, teda nedostatočná špecifikácie sú k dispozícii cez google |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nechcem, hra s mojim PC, to je dôvod, prečo som si vybral malú spec jeden, potom mám strach, ako som použiť svoj PC predovšetkým pre editáciu a prezeranie médiá .. A čoskoro som získanie HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray disk .. I tak budete chcieť dostať kvalitu mimo. Takže vďaka za vašu pomoc: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| No dobre, mali by ste mať možnosť zobraziť HD obsah v pořádku. Strih videa, a to najmä HD obsah, je veľmi hladný zdroj činnosť hoci. Video karta nie je najväčší rozhodujúcim faktorom, aj keď tu. Veci ako renderování HD Video používajú mnoho využití CPU a RAM tak mať na pamäti, že môže byť veľmi pomalý pri úpravách nich. |
|
| |||
| |||
| Viac CPU je ďalší na mojom zozname skutočne ... ako môžete vidieť z mojich sig som len 1 GB, ale napriek tomu som plynúť Vista .. čo je runable ale hloupě ignorovaná poradenstvo 2GB, že by bolo najlepšie, a rozhodla, že "najmenej 1 GB. plynúť Vista", ktoré znamenalo, že by bolo super .. Ach tak jeho nie príliš zlé .. RAMs trvalo okolo 85% ... ale ako sa zdá, že procesory držať okolo 25% každý .. ak mám veľa zložitejšie veci naraz .. alebo niečo prestane reagovať .. |
|
| |||
| |||
| Ich minima sú vždy trochu krátky, ale ak chcete upgradovať RAM je asi najjednoduchšie upgrade na vašom PC môžete robiť .... a najlacnejšie. Viete, že rýchlosť Vášho RAM, ak nie sú v rozpore CPUz a zistiť, či je rýchlosť, a potom môžete vyzdvihnúť iného Gigabyte z približne 20 libier. Jediné, čo musíte urobiť, je urobiť do slotu a to je to. Ste pravdepodobne vidieť výrazný rozdiel oproti iným Gig. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebook potrebovať asi 60GB hudby a schopná zvládnuť Pre Nástroje $ 400ish | elephantapede | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 1. augusta 2009 16:26 |
| Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. novembra 2008 01:42 |
| Povedzte mi prosím, či tento notebook je schopný pre moje potreby | andrewmitchell123 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 12. decembra 2007 04:21 |
| ATI proti Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. august 2007 12:34 |
| Nový HP Pavillion a6040n - Is It PCI schopné? | WantaVanta | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. jún 2007 23:04 |
| Thread Tools | |
| |