![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ) HD içerik çalma yeteneğine benim grafik kartı (nVidia 8300 GS mi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu özellikleri için bir link var mı?
| |||
| |||
| DVI HD destekler, ama mutlaka benim ekranda ne görmek YÜKSEK tanımı bile, bu HD içerik oynuyor olacak anlamına doesnt. |
|
| |||
| |||
| Evet, yüksek tanımlı video ve bu çalma yeteneğine sahip olacak. Kartın Maksimum çözünürlük 1920x1200 gibi bir şey bu videoyu oynatmak olacaktır. Çok fazla bir oyun için de iyi. Değil 8300GS one of those "Dell özel biri" olanlar? |
|
| |||
| |||
| Evet, öyle Dell, dolayısıyla özellikleri ile mevcut olmaması Google özel |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ben PC ile, neden çok özel bir, sonra ben medya düzenleme ve görüntüleme .. çoğu için bilgisayar kullanımı olarak endişe var seçti şu oyun yok Ve yakında ben alıyorum bir HDDVD / DVD / CD / Blu-Ray Sürücü .. Ben de dışarı kalitesini almak istersiniz. Bu yüzden yardım için teşekkürler: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Evet iyi HD içerik iyi görmek gerekir. Video düzenleme, özellikle HD içeriği çok kaynak aç etkinliği de olduğunu. Ekran kartının en büyük belirleyici faktör burada da değil. Bunu akılda iyi yavaş olabilir taşıyan CPU ve RAM kullanımı bir çok kullanım HD video işleme gibi şeyler düzenlenirken bu. |
|
| |||
| |||
| Benim listesi CPU yanındaki Diğer gerçekten üzerinde ... gibi benim tek 1GB olduğundan SIG, ama ben Vista .. çalıştırmak görüldüğü Mayıs hangi runable ama ben ukalâca bu 2GB en iyisi ve "1GB asgari" bu .. çok iyi olurdu anlamına Vista'yı çalıştırmak için tavsiye kararı da dikkate Oh iyi ve çok kötü değil .. koç kalıcı hakkında 85% ... ancak her iki işlemci% 25 her .. takılmak gibi sürece bir kez .. birçok karmaşık şeyler yapmak falan .. yanıt vermiyor |
|
| |||
| |||
| Onların minimum hep biraz kısa ama eğer RAM yükseltmek istiyorum belki ve ucuz .... yapabilirim PC'nize en basit yükseltmedir. Size RAM hızını biliyor musunuz olmasa bile çalıştırmak CPUZ ve ardından yaklaşık 20 £ diğerine Gigabayt alabilirsiniz hızını bulmak. Tek slot ve şu onu vurmak ise yapmak zorunda olduğu. Başka bir iş ile önemli bir fark görmek olabilir. |
![]() |
|
| Bookmarks |