![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem nakonec koupil HD kabelové a hákovitý moji HD 22inch širokoúhlý monitor. Tak sem im posezení, není pozoruji mírné rozdíly. I've upped se rezolution na tak vysoké, protože může jít (v počtu kliknutí pravým tlačítkem na plochu způsobem), které je 1920x1080 A když jsem ji, že to prostě bolí vysokou oči. Slova jsou o něco málo menší a fuzzy. Jakékoli problémy mohou být i s?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používáte digitální kabely (bílý port)? nebo analogový kabel (modrý port)?
| |||
| |||
| HDMI - HDMI kabely s HDMI - DVI-D thingy pro moji grafickou kartu. Jen za použití jednoho kabelu pro připojení monitoru ke grafické kartě. HDMI
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, a iphone |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Obecné Hardware Chat | 5 | 20 leden 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |