![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γι 'αυτό και τελικά αγόρασα ένα καλώδιο HD και κάπνισμα μου HD 22inch widescreen οθόνη. Μέχρι εδώ im συνεδρίαση, δεν διαπιστώνουμε μια μικρή διαφορά. Έχω upped την rezolution σε τόσο υψηλό, όσο αυτό μπορεί να πάει (από την άποψη του για την επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ τρόπο) που είναι 1920x1080 Και όταν έβαλα ότι η υψηλή αυτή ακριβώς πονάει τα μάτια μου. Οι λέξεις είναι λίγο μικρότερη και ασαφής. Τυχόν προβλήματα που θα μπορούσα να έχουν;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε με τη χρήση ψηφιακής καλώδια (λευκό λιμενικών); ή αναλογική καλωδιακή (γαλάζιο λιμάνι);
| |||
| |||
| HDMI - HDMI Καλώδια με HDMI - DVI-D thingy για την κάρτα γραφικών μου. Απλά χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο για να συνδέσετε την οθόνη με την κάρτα γραφικών. HDMI
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 20 Ιαν 2008 12:21 |
| Lcd Monitor - σας παρακολουθούν ... | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Οκτ 2006 01:33 |
| Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 26η Σεπ 2006 10:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |