![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam na kraju kupio HD kabel i upecan moje HD 22inch widescreen monitor. Tako im se ovdje sjedi, ne primjećujući blagi razlike. I've upped je rezolution kao visok kao on može ići (u smislu pravo klik na desktop način) koji je 1920x1080 I kad sam ga da je upravo visoka boli moje oči. Riječi su neznatno manje i mlohavi. Ikakvih problema i što bi moglo biti?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi koristite digitalne kablove (bijelom luku)? ili analogni kabel (plavi luka)?
| |||
| |||
| HDMI - HDMI kabela s HDMI - DVI-D thingy moje grafičke kartice. Samo koristeći jedan kabel za spajanje monitora na grafičkom karticom. HDMI
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | General Hardware Chat | 5 | 20 siječanj 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaš trenutni monitor ... | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 6. listopad 2006 01:33 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |