![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir aš pagaliau nors nusipirko HD kabeliu ir užsikabinęs mano HD 22inch plačiaekranį monitorių. Taigi čia jiems posėdžio, ne iškrenta šiek tiek skirtumų. Aš rezervavimo rezolution kaip aukštas, kaip tai gali vykti (kalbant apie dešiniuoju pelės klavišu ant darbastalio būdu), kuris yra 1920x1080 Ir kai aš įdėti, kad ji tiesiog labai skauda akis. Žodžiai yra šiek tiek mažesnis ir fuzzy. Jokių problemų galiu būti atsižvelgdamas?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums naudojant skaitmeninius kabelius (baltas uostas)? arba analoginis kabelis (mėlyna uostas)?
| |||
| |||
| HDMI - HDMI kabeliai su HDMI - DVI-D thingy mano grafikos plokštę. Tiesiog vienu kabeliu prijungti monitoriaus prie grafikos plokštę. HDMI
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Monitorius įsižiebia ir kompiuterių batus, tačiau iki monitorius nerodo nieko | mida | General Hardware Chat | 1 | 9 birželis 2009 15:05 |
| Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė | Desertfish | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 12:43 |
| Monitorius | fuzzylady | General Hardware Chat | 5 | 20 sausis 2008 12:21 |
| LCD monitoriai - Jūsų dabartinė monitorius ... | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 5 | 6 spalis 2006 01:33 |
| Monitorius - suinteresuotos pirkti platus ekranas ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26 rugsėjis 2006 10:59 |
| Temos įrankiai | |
| |