![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc wreszcie kupił HD kabel i podłączyć do mojego HD 22inch panoramiczny monitor. Więc tutaj im posiedzenia nie zauważyć małą różnicę. I've upped w rezolution na tak wysokie, jak to może go (w zakresie klikając prawym przyciskiem myszy na pulpicie sposób), który jest 1920x1080 A kiedy ja je tylko to, że wysokie rani moje oczy. Słowa są nieco mniejsze i niewyraźne. Wszelkie problemy i może mieć?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użytkownik za pomocą cyfrowych kable (biały port)? lub analogowy kabel (niebieski port)?
| |||
| |||
| HDMI - kable HDMI z HDMI - DVI-D thingy dla mojej karty graficznej. Po prostu, używając jednego kabla podłączyć monitor do karty graficznej. HDMI
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |