![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, în final, am cumparat un cablu HD şi cuplat meu 22inch HD widescreen monitor. Deci, aici im şedinţei, nu observ o mică diferenţă. Am avansat de rezolutie la fel de mare ca se poate merge (din punct de vedere al clic dreapta pe desktop fel), care este de 1920x1080 Şi când am pus-o mare care-l doare doar ochii mei. Cuvintele sunt uşor mai mici şi fuzzy. Orice probleme i s-ar putea avea?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aveţi digital, folosind cabluri (alb port)? sau cablu analogic (albastru port)?
| |||
| |||
| HDMI - HDMI de cabluri cu o HDMI - DVI-D pentru chestia mi placă grafică. Doar folosind un cablu de monitor pentru a se conecta la placă grafică. HDMI
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Oh, şi o Iphone |