![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som nakoniec kúpil HD káblové a hákovitý moji HD 22inch širokouhlý monitor. Tak sem im posedenie, nie je pozoruji mierne rozdiely. I've upped sa rezolution na tak vysoké, pretože môže ísť (v počte kliknutí pravým tlačidlom na plochu spôsobom), ktoré je 1920x1080 A keď som ju, že to prostě bolí vysokú oči. Slová sú o niečo menšia a fuzzy. Akékoľvek problémy môžu byť aj s?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používate digitálne káble (biely port)? alebo analógový kábel (modrý port)?
| |||
| |||
| HDMI - HDMI káble s HDMI - DVI-D thingy pre moju grafickú kartu. Len za použitia jedného kábla pre pripojenie monitora ku grafickej karte. HDMI
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800 GTX 4giga 800MHz RAM oh, a iphone |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 20 január 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |