![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| хей, Бях първоначално ще получи 9800GT, но тогава видях HD4830, а прочетете няколко ревюта и сравнения на двете карти, но аз все още съм на загуба на който да отида за. докато 4830 е напред в някои области на 9800GT е напред в други. картите са в рамките на Африканския съюз $ 8 от всеки друг. от помощ би било наистина оценявам. благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 4830 удара на 9800GT с гуми желязо, съвсем честно. Това е много по-добри карти, бих се готови да се обзаложим всякакви критерии сте намерили са силно overclocked 9800GTs. Там се случва да бъде тежка цена спад на 4850s и 4870s скоро, така че може да чакаме и да видим, ако не можете да получите 4850.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Знаете ли, когато цената на съкращения ще достигне Австралия? и ако е така, ще цената на 4850 падне до $ 125 САЩ или по-малко? Като се замисля, че прегледите бяха с oc'd 9800GTs (700mhz ядрото мисля) |
|
| |||
| |||
| Той е трябвало да бъде 130 $ US, отстъпките обикновено поп до $ 40, или по силата на това, което е MSRP.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да те са разумни expenisve, зависи какво малко бюджета, който са включени. |
|
| |||
| |||
| получите ATI, имам HD 4850 и аз я обичам. Не казвам, че ATI е по-добре, аз просто така серия от карти |
|
| |||
| |||
| Точно сега, ATI карти са по-добрия резултат за парите си. Вземете ATI. PS; един overclocked 4670 ще се вземе на 9800GT, така че да, на 4830 ще шляпвам него. |
|
| |||
| |||
| Айв реши да получите ATI. но аз имам един последен въпрос. Аз съм в правилния мислене единствената разлика между 4850 и 4870 е ядрото и паметта часовници. и ако ми предположения са верни Би ли могла 4850 се overclocked на равно един 4870 на ефективността? |
|
| |||
| |||
| В 4870 използва GDDR5 и 4850 използва GDDR3. Така че без значение какво, за 4870 ще бъде най-бърз на същата скорост. |
|
| |||
| |||
| Добре, окончателно въпроса. е на стойност 4850 AU $ 50 повече от 4830? или трябва да спаси парите и overclock на 4830? |