![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ej, Sam bio idući u prvobitno dobiti 9800GT, ali onda sam vidio na HD4830, a pročitao sam par recenzija i usporedbe na dvije kartice, ali ja sam još uvijek na gubitak koji za to ići. a 4830 je naprijed u nekim područjima je 9800GT je naprijed u drugima. kartice su unutar AU $ 8 od svake druge. bilo koji pomoć bi bilo stvarno poštovati. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U 4830 pobjeđuje na 9800GT sa umoriti željezo, sasvim iskreno. To je puno bolja kartica, bih biti spremni kladiti repere li pronašao bilo kakve se teško overclocked 9800GTs. Tu će biti bučne pad cijena na 4850s i 4870s uskoro ipak tako da možete pričekati i vidjeti ako ne možete dobiti u 4850.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Znate li ako je cijena cuts će doći do Australije? a ako tako će cijenu od 4850 pad na US $ 125 ili manje? dolaze u misli o njemu bili su sa recenzijama oc'd 9800GTs (700mhz core mislim) |
|
| |||
| |||
| Ona je trebala biti 130 $ US, povrate ona obično pop na $ 40 ili na taj način pod kojim je MSRP je.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da su obje opravdano expenisve, ovisi što kinda ste na proračun. |
|
| |||
| |||
| dobiti ATI, imam hd 4850 i JA hatar Internet. Ne govoreći da ATI je bolje, baš kao i ja da seriju kartica |
|
| |||
| |||
| Upravo sada, a kartice su ATI više uloženih sredstava. Uzmite ATI. PS; jedan overclocked 4670 će se na 9800GT, tako da je 4830 ide to pljuska. |
|
| |||
| |||
| Ive je odlučio da dobijete ATI. ali imam jedan pitanje. am ja ispraviti u razmišljanje a jedina razlika između 4850 i 4870 je jezgra i memorija satova. i ako su moje pretpostavke točne mogla biti jedna 4850, na jednaku overclocked jedan 4870 izvedbu? |
|
| |||
| |||
| U 4870 koristi GDDR5, a 4850 koristi GDDR3. Dakle, bez obzira što je 4870 će biti brža u isto brzinama. |
|
| |||
| |||
| ok, završno pitanje. je vrijedan 4850 AU $ 50 više od 4830? ili bih trebao spremiti novac i overclock na 4830? |