![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| еј, ЈА је идући у првобитно добити 9800ГТ, али онда сам видео на ХД4830, а прочитао сам пар рецензија и поређења на две картице, али ја сам још увек на губитак који за то да иде. а 4830 је напред у неким областима је 9800ГТ је напред у другима. картице су унутар АУ $ 8 од сваке друге. било који помоћ би било стварно поштовати. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У 4830 побеђује на 9800ГТ са уморити гвожђе, сасвим искрено. То је много боља картица, бих бити спремни кладити репер ли пронашао било какве се тешко оверцлоцкед 9800ГТс. Ту ће бити бучно пад цена на 4850с и 4870с ускоро ипак тако да можете сачекати и видети ако не можете добити у 4850.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Знате ли да ако је цена цутс ће доћи до Аустралије? а ако тако ће цену од 4850 пад на УС $ 125 или мање? долазе у мисли о њему били су са рецензија оц'д 9800ГТс (700мхз цоре мислим) |
|
| |||
| |||
| Она је требала бити $ 130 УС, поврате она обично поп на $ 40 или на тај начин под којим је МСРП је.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да су обе оправдано експенисве, зависи шта кинд сте на буџет. |
|
| |||
| |||
| добити АТИ, имам ХД 4850 и ЈА љубав то. Не говорећи да АТИ је боље, баш као и ја да серију картица |
|
| |||
| |||
| Управо сада, а картице су АТИ више уложених средстава. Узмите АТИ. ПС; један оверцлоцкед 4670 ће се на 9800ГТ, тако да је 4830 иде то пљускови. |
|
| |||
| |||
| Иве је одлучио да добијете АТИ. али имам један питање. сам ја исправити у размишљање а једина разлика између 4850 и 4870 је језгро и меморија сатова. и ако су моје претпоставке тачне могла бити једна 4850, на једнаку оверцлоцкед један 4870 успешност? |
|
| |||
| |||
| У 4870 користи ГДДР5, а 4850 користи ГДДР3. Дакле, без обзира што је 4870 ће бити бржа у исто брзинама. |
|
| |||
| |||
| ок, завршно питање. је вриједан 4850 АУ $ 50 више од 4830? или бих требао сачувати новац и оверцлоцк на 4830? |