![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| агов, Я був спочатку збирається отримати 9800GT, але потім я побачив, HD4830, і я прочитав кілька оглядів і порівнянь на дві карти, але я все ще на загибель якого йти за. Хоча 4830 попереду в деяких районах 9800GT попереду інших. Карти знаходяться в AU $ 8 один від одного. будь-яка допомога була б дійсно оцінили. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 б'є 9800GT з шиною залізо, чесно. Це набагато краще картою, я готовий посперечатися, будь-які критерії ви виявили сильно розігнався 9800GTs. Там збирається бути важким падінням цін на 4850s і 4870s досить скоро, хоча так що ви можете почекати і подивитися, якщо ви не можете отримати 4850.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Чи знаєте ви, якщо зниження цін буде дістатися до Австралії? і якщо так буде ціна на 4850 впаде до $ 125 доларів або менше? подумаю про це відгуки були з oc'd 9800GTs (700MHz Я думаю, основний) |
|
| |||
| |||
| Вона повинна бути $ 130 США, знижки зазвичай поп її до $ 40 або близько того, що ПОСУ.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Та вони обидва розумною expenisve, залежить від того, цікаве бюджеті ви знаходитесь. |
|
| |||
| |||
| Отримати ATi, у мене HD 4850, і я люблю його. НЕ кажу, що ATi краще, мені просто подобається, що серія карт |
|
| |||
| |||
| Прямо зараз, карт ATI є набагато більшу віддачу від витрачених коштів. Отримати ATI. PS; розігнаний 4670 візьме на 9800GT, тому що так, 4830 збирається отшлепать його. |
|
| |||
| |||
| Ive вирішили придбати ATI. але в мене є останнє запитання. я правильно, думаючи, що єдина відмінність між 4850 і 4870 ядра і пам'яті годин. І якщо мої припущення вірні 4850 може бути розігнаний до рівній продуктивності 4870's? |
|
| |||
| |||
| 4870 використовує GDDR5 і 4850 використовує GDDR3. Такі ні на що, 4870 буде швидше, з тією ж швидкістю. |
|
| |||
| |||
| Отже, останнє питання. це коштує 4850 AU $ 50 більше, ніж 4830? або я повинен зберегти гроші і розганяти 4830? |