![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички, Im се в близост до закупуване на части за новия си изгради. Im получаване на 4850, а аз се чудех, ако производителят на борда на въпроси, марките Im гледаш са: Сапфир, Palit и Gainward. картите са в рамките на $ 7 от всеки друг. Така че, дали производителят определя relability, overclocking потенциал и т.н.???? Im момента Опираща към сапфир, тъй като има двойно слот охладител, вместо на референтните един. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да погледнем в спецификациите, някои неща може да са различни, някои може вече да се фабрика overclocked. След това има неща, като изграждане на качество и надеждност, някои от тях могат да имат залог фен от други. Т.н.
| |||
| |||
| всички спецификациите ar5e идентични с изключение на охладител на сапфир, което е по-голямо и предполагам по-добре. Аз постанови на palit карта от списъка, изглежда, че доста хора са имали проблеми с тях. |
|
| |||
| |||
| Сапфир са вземане на ATI карти за yonks. Аз вероятно ще отиде за тях. По-доброто фен също изглежда добра причина да го направите. |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че някой поиска този въпрос защото аз се чудех за това себе си. |
|
| |||
| |||
| Аз озовал излизане на сапфир с двойна слот охладител по-малко топлина:) |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съветите момчета! Имам NVidia GeForce 8500GT точно сега, но аз мисля, че ще се търсят най-Saphire сега! ![]() е 4830 модела доста прилични? Аз не знам дали ще може да излезе със средствата за 4850 или не. Аз съм половин буден Мислех, че говорим за 4830 LOL! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 е една отлична карта, можете да го overclock на близо 4850 скорости също.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мисля, че ще даде на 4830 Тогава, когато средствата позволяват. поради като глаукома, всеки малко подробности, че помага. Радвам се бях в състояние да се получи това 24 "монитор |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows DVD Maker и Maker кино ще не работа. | Garigoun | Windows операционни системи | 0 | 9-ти октомври 2009 година 11:26 |
| Не дисплея след инсталиране на нови видео карта (PowerCooler HD4850) | shuabert | Графика на карти & Монитори | 6 | 22-ри август 2009 11:49 |
| Streaming Помощ за Palit HD4850 | patchbear | Графика на карти & Монитори | 4 | 20 май 2009 00:07 |
| Какво му е лошото ми IE? | guidotty2009 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 8 май 2009 г. 13:06 |
| Burning DVD дискове - Има ли значение, ако си купя DVD-R или DVD + R | Трудност | Общи Софтуер Чат | 8 | 22 Март 2009 09:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |