![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, im dostat blízko k nákupu díly pro moje nové stavět. im získání 4850, a já věděl, pokud výrobce desky věcech značek im hledá jsou: Sapphire, Palit a Gainward. karty jsou ve všech 7 dolarů na sobě. ano, je výrobce určit relability, přetaktování potenciál atd.?? im současnosti naklánět k zafir protože má duální slot chladnější místo referenční jedna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se podívat na specifikace, některé věci mohou být různé, některé mohou být již továrna overclocked. Pak tam jsou věci, jako je budování kvality a spolehlivosti, některé mohou mít bet fanoušek než ostatní. Atd.
| |||
| |||
| všechny parametry ar5e kromě chladiče na zafir, který je větší a přebírají i lepší. I rozhodl se Palit kartu ze seznamu, se zdá být hodně lidí, kteří měli potíže s nimi. |
|
| |||
| |||
| Sapphire ATi aby byly karty pro yonks. Já bych asi jít za nimi. Čím lepší ventilátor je také dobrý důvod, aby tak učinily. |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že někdo požádal, aby se otázka, protože jsem věděl, že kolem sebe. |
|
| |||
| |||
| i skončil jde o zafir s duální slot cooler méně tepla:) |
|
| |||
| |||
| Díky za tipy chlapi! Mám Nvidia Geforce 8500GT hned, ale myslím, že jsem se při pohledu na Saphire teď! ![]() Model 4830 je docela slušný? Nevím, jestli můžu přijít s prostředky pro 4850, nebo ne. I'm poloviny vzhůru Myslel jsem, že jsme mluvili o 4830 Lol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 je vynikající karta, můžete ji přetaktování na 4850 otáčkách příliš blízko.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že dám 4830 zkusit, kdy finanční prostředky dovolí. díky s Glaukom, každý bit podrobnosti určitě pomůže. Jsem rád, že jsem byl schopen získat tento 24 "monitor |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows DVD Maker a Windows Movie Maker nebude fungovat. | Garigoun | Operační systémy Windows | 0 | 9.října 2009 11:26 |
| Ne Displej Po instalaci nového Video Card (PowerCooler HD4850) | shuabert | Graphics Cards & Monitory | 6 | 22.srpna 2009 11:49 |
| Streaming nápovědy na Palit HD4850 | patchbear | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. května 2009 00:07 |
| Co se děje s mým IE? | guidotty2009 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 8. května 2009 13:06 |
| Vypalování DVD - Je důležité, zda si koupit DVD-R nebo DVD + R | Závada | Obecné Software Chat | 8 | 22. března 2009 09:21 |
| Thread Nástroje | |
| |